Dagens speltips | Erik Karlsson som första målskytt | NHL
Speltips

Erik Karlsson gör första målet

Hockey
Spelmarknad:
Senators - Avalanche
Tips:
Första målskytt
Odds:
22
Spelstopp:
17 October 01.35
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips blir en liten specialare från matchen mellan Ottawa Senators och Colorado Avalanche. Mitt spel blir att Erik Karlsson gör första målet. Det ger 22 gånger pengarna och det här känns som ett utmärkt tillfälle för Erik Karlsson. Jag lirar hos Unibet. Om du öppnar ett nytt konto så bjuder Victor Hedman på en bonus värd 1200 spänn och ett riskfritt spel i mobilen. Coolt va?

Att jag tror på Erik Karlsson är dels för att Colorado är ganska svaga defensivt vilket gör att han kommer kunna följa med bra i anfallen utan att Colorados forwards backcheckar alltför hårt. Den andra anledningen är att Colorado har dragit på sig ganska mycket utvisningar. 17 tvåminutersutvsingar på fyra matcher är väldigt mycket om de fortsätter på den inslagna vägen i natt kommer Erik Karlsson kunna ladda bössan från blå vid flera tillfällen. Och när han får göra det vet vi alla vad som kan hända. Det är naturligtvis en chansing att han ska vara först upp på tavlan, men oddset är alldeles för kul för att tacka nej till.

Den som vill säkra upp lite kan lira på att Erik Karlsson gör mål. Det får vi 4.90 gånger pengarna på. Med tanke på att han borde stänka in runt 25 kassar på 82 matcher i år så är det klart spelvärt.

erikkarlsson3 karlssonbending erikkarlsson2 erikkarlsson

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.