Speltips | England mot Litauen Landskamp 27/3
Speltips

England mot Litauen

Fotboll
Spelmarknad:
England - Litauen
Tips:
Kane gör mål
Odds:
1.80
Spelstopp:
27 March 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att Harry Kane hänger en kasse mot Litauen i fredagens träningslandskamp. Ladbrokes ger 1.80 på att Kane gör mål.

Träningslandskamper och kval är som de är. Oftast tråkigare än att vänta på bussen alltså. Jag tänker spela på att Premier Leagues stora utropstecken den här säsongen, Harry Kane, gör mål i matchen mellan England och Litauen.

Daniel Sturridge ska inte spela och det öppnar för att Kane kanske till och med får starta. Kane har ju aldrig någonsin spelat en seniormatch för England, men det vore för mig jättekonstigt om Hodgson inte spelade honom större delen av matchen. Han vet vad han får av Welbeck och Rooney och om Roy Hodgson anar att Harry Kane kan fortsätta sin fina form så måste han börja spela in honom som förstavalet vid sidan om Rooney nu.

Litauen är ett knackigt gäng och England, på hemmaplan, borde göra processen kort. Jag har sedan gammalt en regel att aldrig lita på England som landslag och gör det egentligen inte nu heller. Men jag gillar Harry Kane så pass mycket efter hans fina säsong att jag känner för att spela på att han gör mål till 1.80. Kane löper enligt mig förbannat bra och är klinisk framför mål. På senare tid har han också snubblat in några klassiska Inzaghi-mål vilket alltid är härligt att se från en målskytt!

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.