Dagens bästa spel | El Clásico money-back erbjudande
Speltips

El Clásico money-back erbjudande

Fotboll
Spelmarknad:
Barca - Real Madrid
Tips:
Messi 1:a
Odds:
4.70
Spelstopp:
22 March 21.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

El Clásico är El Clásico. Det är alltid ett av de största eventen för mig personligen liksom många andra med mig. Speltipsen går ofta isär då ena halvan av speltipsare är Barca-fans, och andra halvan Madrid-fans. Det i kombination med de heta känslorna som spelarna tar med sig in till matcherna gör att El Clásico för det mesta är svårspelat. Samtidigt vill man vara inne och peta med några bets. Årets El Clásico i ligaspelet på Camp Nou är ingen skillnad. Klart vill man boosta spänningen med några spel.

elclasico_unibet_moneyback

Som tur är kommer Unibet in och bjuder oss på en skön kampanj som de kallar för “El Clásico money-back erbjudande”. Det här är reglerna:

Gå först till Unibet och skapa ett konto. Spela sedan på antingen korrekt resultat, halvtid/fulltid, eller första/sista målskytt. Om det blir straff i matchen så kommer Unibet betala tillbaka alla förlorande spel! Vi räknar givetvis kallt med att det blir straff i matchen då det blivit fem straffar i de sju senaste El Clásicos. Upp till 400 kronor betalas tillbaka.

Mitt tips är att spela på att målskyttar. Oddsen för första/sista målskytt för Messi, Ronaldo, Neymar och Bale är som följer:

Messi – 4.70 gånger pengarna
Ronaldo – 5.80 gånger pengarna
Neymar – 5.60 gånger pengarna
Bale – 9.00 gånger pengarna

Jag kommer personligen att spela på att Messi gör första målet. Det bästa utfallet är att jag har rätt och att jag får 4.70 gånger pengarna. Vid en insats på 400 kronor ger det 1880 kronor. Näst bästa scenariot är att Messi inte gör första målet men att det blir en straff i matchen och att jag därmed får tillbaka 100 % av mina satsade 400 kronor. Worst case scenario är att Messi inte gör första målet och att det inte blir en straff vilket gör att jag förlorar spelet. Den här money-back garantin gör dock att jag vågar spela friskt på att Messi blir första målskytt i derbyt!

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.