Djurgården - Örebro SK -
Speltips

Djurgården – Örebro SK

Fotboll
Spelmarknad:
Djurgården - Örebro
Tips:
Båda lagen gör mål
Odds:
1.70
Spelstopp:
16 September 16.00
Spela här!

Djurgårdens jakt MFF fortsätter. Tabelltvåan Dif har sju poäng upp till skåningarna med åtta omgångarna kvar att spela. Det ska mycket till förstås, men jag tror inte att djurgårdarna gett upp riktigt än.

Det känns som det är ganska avslappnat i allsvenskan just nu. Inte för bottenlagen förstås men annars känns det mest som om många lag spelar av den här säsongen. Det kommer iofs bli ändring på det om Malmö fortsätter att underprestera och tappa ännu fler poäng.

Djurgården har varit riktigt starkt hemma på Tele2. Man har förlorat mot MFF och AIK (0-1) i båda, men annars har man gjort det riktigt bra. Till den här matchen får man tillbaka Kevin Walker och Jonas Olsson efter avstängningar.

Det brukar bli en hel del mål när de här två lagen möts och det känns som om det är ännu mer upplagt för målrika matcher när den allsvenska tabellen är så pass död som den här för många lag. Jag har svårt se att ÖSK bara kommer att backa hem och köra för 0-0. Det är framåt som gäller! Men med bara två bortavinster på hela säsongen så blir det förstås tufft för gästerna.

Jag testar BTTS till 1.70 på SuperLenny. Skaffa konto + bonus här.

Dagens stryktipsförslag kan läsa här.

BB

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.