Speltips | Djurgården mot Linköping | SHL
Speltips

Djurgården mot Linköping

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Djurgården - Linköping
Tips:
2
Odds:
2.50
Spelstopp:
18 February 19:00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Djurgården går starkt i SHL men jag tror att Linköping blir för svåra och spelar bortavinsten till 2.50 hos 24hbet.com.

Igår var det Linköpings damer som fixade degen och idag litar vi på herrlaget. Djurgården har visserligen varit bra de senaste fem matcherna men det går inte blunda för Linköpings seger mot Skellefteå senast. En stabil seger över Sveriges bästa lag är inget att fnysa åt och jag tror de har väldigt goda chanser mot Djurgården.

Djurgården har fyra raka segrar men tre av dem har kommit efter övertid eller straffar och trepoängaren kom mot Rögle. Linköping spelar med bättre fart och puckkontroll än Djurgården och de 2.50 som 24hbet.com betalar är väldigt bra.

Linköping vinner det här med 4 – 2.

Skadeläge och tidigare möten

Linköping har mött Djurgården tre gånger den här säsongen. Två matcher har gått till övertid eller straffar och Linköping har tagit fem poäng av nio möjliga. Det har varit täta matcher men jag tycker att Linköping har ett tydligt övertag. Speciellt nu när Gustav Forsling har kommit loss och spelar som den toppback han är.

Inget av lagen har några nyckelspelare borta och att Mikael Tellqvist tvingades kliva av senast spelar ingen större roll då Mantas Armalis med största sannolikhet hade vaktat buren mot Linköping oavsett hälsostatus på “Tellan”.

 

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.