Speltips | Djurgården mot Leksand | SHL 17e september
Speltips

Djurgården mot Leksand

Hockey
Spelmarknad:
DIF - Leksand
Tips:
2 ML
Odds:
2.06
Spelstopp:
17 September 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Gårdagen var bra med full pott på speltipsen. Jag hoppas naturligtvis att fortsätta på den inslagna linjen och tror faktiskt att jag har ett par riktigt vassa lägen idag. Dagens första lir kommer från Globen. Djurgården ställs mot Leksand och bortalaget ha en bra chans på att ta sina första poäng i årets upplaga av SHL.

Jag lirar alltså Leksand moneyline till 2.06, så ger vi Alsenfeldt chansen att rädda oss i en eventuell övertid eller straffläggning. Oddset kommer från Betsson. 

Leksand har inlett säsongen med två raka förluster. Premiären mot Färjestad förlorades lite snöpligt efter att Jonas Frögren snubblat in ett självmål i slutet av matchen. Senast så blev de dock överkörda av ett väldigt bra Brynäs. Djurgården ska dock vara ett mycket behagligare motstånd än både FBK och Brynäs. Leksand har ett par spelare som kommer att kunna sätta fart när DIF lämnar ifrån sig pucken. Djurgården saknar dessutom backar som kan stå upp mot de snabba spelvändningarna. Håll ögongen på Brian Connelly i leksandsförsvaret. Han är en skridskoskicklig back som kommer att göra mycket nytta i powerplay för Leksand. Idag kommer han dessutom få styora ytor att flytta pucken på vilket kommer att skapa bra chanser för dalmasarna.

DIF förlorade visserligen bara med 2 – 1 mot LHC senast. De var dessutom nära att peta in 2 – 2 i slutskedet, men sett över 60 minuter var det fanimig klasskillnad. Djurgården såg ganska svagt ut och jag ser väldigt lite talang i det laget. Målet i Linköping kom dessutom efter att LHC gjort bort sig. Marcus Sörensen i DIF kan bli en attraktion, men utöver finns det inte många spelare som håller klassen. DIF kommer naturligtvis plocka poäng här och där, men jag ser fortfarande inte hur de ska kunna undvika sistaplatsen. Tills de visar något annat så spelar jag emot dom.
Screen Shot 2014-09-17 at 10.23.48

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.