Speltips | Djurgården mot Karlskrona | SHL
Speltips

Djurgården mot Karlskrona

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
DIF - KHK
Tips:
DIF vinner 1a perioden
Odds:
1.74
Spelstopp:
14 January 19:00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Djurgården tar sig an Karlskrona på hemmaplan och även om jag inte är helt övertygad av Djurgården har de naturligtvis toppchans här. Vinnaroddset är dock i lägsta laget och jag spelar att DIF vinner första perioden till 1.74.

Spela på SHL med €10 gratis hos 24hbet.com här!

Ska vi vara helt ärliga har Karlskrona ingenting att göra i högstaligan. De har tagit tolv poäng på de 32 första matcherna och jag tror KHK är det sämsta lag jag har sett i SHL. De släpper in närmare fyra mål per match och skottstatistiken ska vi inte prata om.

Djurgården gör det bättre än vad jag trodde de skulle klara av och nu ser de ut som ett lag som kanske kan nypa en slutspelsmatch. Det verkar som att de har hittat rätt målvakt i Mantas Armalis och Patrik Thoresen har levererat på den nivå som förväntades av honom när Djurgården presenterade kontraktet för honom.

Vinnaroddset på Djurgården är i lägsta laget, men om inget konstigt händer tycker jag att de borde ha väldigt bra chans att ta en tidig ledning och kontrollera matchen. 1.74 på att DIF vinner första perioden känns väldigt bra och jag testar med en stadig insats.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.