Speltips | Djurgården mot Hammarby | Allsvenskan
Speltips

Djurgården mot Hammarby

Fotboll
Spelmarknad:
DIF - Hammarby
Tips:
1
Odds:
1.84
Spelstopp:
24 August 19.05
Spela här!

Det är stockholmsderby och vi tror att Djurgården bör ha goda chanser till alla tre poäng ikväll när de möter Hammarby!

Spela på Djurgården mot Hammarby hos Mobilbet! Nya kunder får 100 kronor att spela för utan att behöva göra en insättning!

Både Djurgården och Hammarby gör bra säsonger i Allsvenskan, men det känns som att DIF är det starkare laget. Djurgården kommer visserligen från två raka förluster och om de vill vara med i guldracet så är det ett måste med tre poäng här. En vinst för DIF betyder att de är fem poäng bakom IFK Göteborg. Ferm poäng är visserligen mycket men det är inte omöjligt att ta in på de nio sista omgångarna. Djurgården inser allvaret här och visar att man är bättre än Hammarby.

Bajen vann senast mot Falkenberg men om jag förstår rapporterna rätt så lämnade spelet en hel del att önska. Djurgården kontrollerar matchen och ser till att stänga ner Hammarbys attacker på ett kontrollerat sätt och vinner till slut med 1 – 0.

Djurgårdens tränare Pelle Olsson kommenterade matchen till dif.se

– Derbyt i sig är ju inte huvudpunkten. Vi är ju i ett väldigt inspirerande läge i tabellen och vi kommer från en förlust mot Elfsborg där vi var väldigt nära, missade en straff och stundtals spelade väldigt bra. Så inspirationen och motivationen finns redan där och sedan ger derbyt en extra krydda utöver det. Varenda match som kommer nu handlar ju om att skaffa sig så bra läge som möjligt inför slutspurten i oktober. Men vi vet att den här matchen säkerligen kommer att få en underbar inramning och vi är med i striden däruppe och ska fortsätta att vara det i höst, säger Pelle.

Screen Shot 2015-08-24 at 11.28.32

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.