Dagens speltips | Djurgården mot Brynäs | Åttondelsfinal SHL
Speltips

Djurgården mot Brynäs

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Djurgården - Brynäs
Tips:
2
Odds:
3.25
Spelstopp:
14 March 19:00
Spela här!

I kväll ska det avgöras om Djurgården eller Brynäs får den sista kvartsfinalplatsen. Med tanke på oddsen måste jag plocka Brynäs till 3.25 hos Mobilbet.

Djurgården har fördel av hemmaplan i kväll och de har ett litet övertag här, men jag tror inte i kan räkna bort Brynäs. Speciellt inte när vi får 3.25 gånger pengarna på gävlelaget. Det skiljer inte speciellt mycket mellan lagen och Brynäs borde kunna sätta tillräckligt med press på Stockholmarna för att få med sig en vinst här.

Få 100 kr att spela på matchen för här!

Djurgården ska vara favoriter, men vi får inte glömma att de höll på att göra bort sig i första matchen och förlorade senast. Djurgården är ett ganska simpelt lag och jag tror inte att de kan överraska Brynäs här. Det är möjligt att de inte behöver överraska, men jag köper inte att de ska ha ett favoritskap som är såhär stort.

Det ska dock sägas att Djurgården har haft lite flyt med sig. Poängkungen Patrik Thoresen tappade det totalt senast och sänkte Pathrik Westerholm med en väldigt ful eftersläng. Thoresens tilltag hade utan tvekan renderat i åtminstone tre matchers avstängning under ligaspelet. Jag är väldigt konspiratoriskt lagd av mig och för mig är det uppenbart att Thoresen slapp avstängning på grund av hans poängproduktion och för att SHL tycker det är mycket roligare med Djurgården än Brynäs i kvartsfinalen.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.