Dagens bästa spel | Deportivo La Coruna mot Real Madrid 20/9
Speltips

Deportivo la Coruna mot Real Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
La Coruna - Real Madrid
Tips:
1
Odds:
10.00
Spelstopp:
20 September 16.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Dagens bästa spel går till ComeOn! som har en riktigt bra bonus. Sätt in 100 kr och få 500 kronor att spela för. Dessa 500 kronor lastas in på Deportivo La Coruna mot Real Madrid där jag spelar raka ettan till 10.00 gånger pengarna. Går spelet in har du alltså 5000 kronor på ditt konto. Du använder alltså 100 kronor av dina egna pengar att vinna 5000. Helt klart kvalificerat som dagens bästa spel med ett sådant monstervärde!

Om det blir oavgjort eller om Real Madrid vinner går givetvis hundralappen om intet. Och det är klart att Real Madrid går in som storfavoriter. Men det här spelet grundar sig i att Real Madrid vikt ned sig två matcher i rad nu. Kanske har Real-krisen bara börjat. Eller så blir det tvärtom en kunglig urladdning på Riazor Stadium. Jag gillar i alla fall tanken på det här långskottet och självklart finns det ett jättestort värde att chansa med en hundring för att vinna 50 hundringar.

Som Deportivo La Corunas manager Victor Fernandez sa:

– Det är en match som du måste njuta av och spela utan rädsla. Alla tror att Madrid ska vinna lätt men om vi spelar som ett lag som vi gjorde i Eibar så kan vi få med oss någonting.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.