Speltips | Danny Roberts mot Oliver Enkamp | UFC
Speltips

Danny Roberts mot Oliver Enkamp

MMA, UFC
Spelmarknad:
Danny Roberts - Oliver Enkamp
Tips:
Enkamp
Odds:
20
Spelstopp:
17 March 21:15
Spela här!
Perfekt för dig som gillar MMA

Det är dags för UFC-gala i helgen och vi får äntligen se Oliver Enkamp kliva in i oktagonen igen. Inför matchen kan du ta del av ett riktigt fint odds hos Ohmbet.com.

Ohmbet är ett av Sveriges bästa spelbolag för betting på MMA. Passa på att öppna ditt konto via tippat.se idag för chansen att spela Oliver Enkamp till 20 gånger pengarna.

Oliver Enkamp fick en tuff uppgift förra våren när han debuterade i UFC. Han fick möta den rutinerade Nordine Taleb. Enkamp såg stundtals väldigt bra ut men i slutändan var uppgiften alldeles för tuff. Nu ställs han mot Danny Roberts från Liverpool och det här borde vara en mer lämplig uppgift. Det ser ut som att Enkamp har lagt på sig lite muskler sen senast och jag tror inte Roberts kan dominera honom på samma sätt som Taleb gjorde.

Enkamp känns snabbare och bättre rent tekniskt och han borde ha en väldigt bra chans här. Till tjugo gånger pengarna är det verkligen ett toppenspel och det här är ett bra läge om du har funderat på att öppna ett konto hos Ohmbet.

Spela här!
Perfekt för dig som gillar MMA
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.