Speltips | Cormier mot Gustafsson | UFC 192
Speltips

Daniel Cormier mot Alexander Gustafsson

MMA
Spelmarknad:
Cormier mot Gustafsson
Tips:
Gustafsson via KO
Odds:
6.50
Spelstopp:
4 October 06.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Tidigt på söndag morgon är det dags för årets kampsportshöjdpunkt (sorry, Floyd). Alexander “The Mauler” Gustafsson utmanar Daniel “DC” Cormier och det är bältet i lätt tungvikt som står på spel.

UPPDATERING!

Paddy Power kommer med en rejäl oddsboost för nya kunder inför den här matchen. De betalar 11 gånger pengarna på att Alexander Gustafsson får med sig bältet hem till Sverige. Cormier är naturligtvis favorit men elva gånger på Gus är alldeles för bra för att tacka nej till. Eventuella vinster betalas ut som cash, vilket betyder att det inte är några krångliga omsättningskrav.

SPELA PÅ ALEX TILL ELVA GÅNGER HÄR!

1200x627_ufc192_gustafsson_win

Daniel Cormier tog det vakanta bältet genom att dominera Anthony “Rumble” Johnson tidigare i år. Rumble kom ut starkt och träffade DC väldigt tidigt med en tung höger. Daniel Cormier är en brottare i världsklass men i matchen mot Johnson visade han även att han har en käke av stål. Det är svårt att veta var Alexander Gustafsson står i dagsläget. Hans senaste match var i januari mot just Anthony Johnson. Rumble vann efter att han skakat Gustafsson med en olycklig skallning så jag tycker inte att vi ska bry oss speciellt mycket om den matchen.

Gustafsson mot Cormier

Daniel Cormier mot Alexander Gustafsson odds

Unibet är officiell bettingpartner till UFC vilket betyder att de alltid har bra odds och ett stort utbud inför galorna. Unibet har Daniel Cormier som klar favorit och betalar 1.35 gånger pengarna på honom. Alex i sin tur står i 3.65. Jag vet inte riktigt vilket av de här oddsen jag gillar bäst. Cormier är favorit av en anledning men Gustafssons aggression och storlek kan bli ett problem.

Mitt val: Gustafsson vinner till 3.65

Över/Under antal ronder

Antal Ronder Över Under
1.5 1.28 3.50
2.5 1.50 2.50
3.5 1.67 2.10
4.5 1.87 1.87

Jag tycker att det är svårt att spekulera i hur den här matchen men jag tror inte att det blir ett domarbeslut. Känslan är att antingen vinner Gustafsson via knockout eller så vinner Daniel Cormier via “Submission”.

Mitt val: Under 3.5 ronder till 2.10 hos Unibet.

Så avgörs matchen

Som jag var inne på tror jag att det antingen blir en knockoutseger för Gustafsson eller en submissionseger för Cormier. Att Cormier vinner via submission betalar 5.50 och att Gustafsson vinner via KO, TKO eller DW betalar 6.50. Jag tycker båda spelen är okej men jag går på magkänslan och säger att Gustafsson vinner via TKO.

Mitt val: Gustafsson via KO, TKO eller DQ till 6.50 hos Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.