Speltips | Crystal Palace mot Manchester Unites | Premier League
Speltips

Crystal Palace mot Manchester United

Fotboll
Spelmarknad:
Crystal P - Man U
Tips:
2
Odds:
1.86
Spelstopp:
9 May 18.30
Spela här!

Louis Van Gaal tar med sig sina grabbar till London för att ta sig an Crystal Palace på bortaplan. Tre poäng är praktiskt taget ett måste för att de ska kunna hålla Liverpool bakom sig och behålla fjärdeplatsen resten av säsongen.

Just nu får vi hela 1.86 på Manchester United vinner och det borde vara spelvärt. Oddset kommer från mobilbet.com och just nu får alla som öppnar ett konto där via Tippat en gratis hundring att spela för!

Manchester United har varit bättre än vad jag trodde den här säsongen och det går väl inte att göra något annat än att berömma Louis Van Gaal (även om jag bestämt hävdar att David Moyes fick alldeles för mycket skit). Tre poäng borta mot Palace skulle betyda att de håller Liverpool fyra poäng bakom sig och det blir väldigt tufft att ta in på två matcher. United har mycket att spela för, om vi ska dra till med en gammal klyscha.

Crystal Palace är raka motsatsen. De är på behörigt avstånd från de lag som slåss kring nedflyttningsstrecket och de kan inte avancera speciellt mycket. Spelarna borde ha gått på semester och det betyder en bekväm vinst för United.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.