Speltips | Chelsea mot Liverpool | Premier League
Speltips

Chelsea mot Liverpool

Fotboll
Spelmarknad:
Chelsea - Liverpool
Tips:
1
Odds:
2.10
Spelstopp:
31 October 13.45
Spela här!

Helgen bjuder på en högintressant match mellan Chelsea och Liverpool. Jag gillar Chelsea här och tar ställning för hemmalaget trots att de har fått en bedrövlig inledning på säsongen. Mobilbet betalar 2.10 på Chelsea och det bör finnas visst värde i det spelet.

Spela på Premier League hos Mobilbet med en gratis hundring här!

Screen Shot 2015-10-30 at 11.26.38

Chelsea har fått en tung start på ligaspelet och ryktet är att José Mourinho måste vinna mot Liverpool för att inte få sparken. Liverpool är i en annan situation. De har precis plockat in Jürgen Klopp och räknar kallt med att han ska stå för något typ av underverk. Känslan är dock att Klopp har lite för höga krav på sig.  Det är trots allt förbannat svårt att koka soppa på en spik.

Jürgen Klopp förfogar över ett dåligt fotbollsslag med ett försvar som är svagare än det som Zanzibar visade upp mot Britterna 1896… Chelsea har fortfarande ett lag fyllt av klasspelare och jag är inte redo att skriva av dem helt och hållet. Trots den dåliga starten har de visat upp ett ganska bra bollinnehav och mot Liverpool, som gör mest defensiva misstag i ligan bör antingen Oscar eller Eden Hazard kunna rinna igenom.

Chelsea vinner med 1 – 0 och Mourinho får sitta kvar ett tag till.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.