Speltips | Crystal Palace mot Chelsea 18/10 Premier League
Speltips

Crystal Palace mot Chelsea

Fotboll
Spelmarknad:
Crystal Palace - Chelsea
Tips:
BLGM, nej
Odds:
1.75
Spelstopp:
18 October 16.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Jag spelar på att båda lagen inte gör mål i matchen mellan Crystal Palace och Chelsea till 1.75 hos Unibet.

Chelsea är mer eller mindre helt friskt. Costa nätade för Spanien i kvalet mot Luxemburg. Kul för honom att göra mål även i landslagsdressen. Undrar dock om han är helt kvitt det där förbannade baklåret. Det verkar ju dock inte spela någon roll då han gör mål trots att han är småskadad. Eden Hazard hoppade över landskampen mot Andorra, men är tillgänglig i helgens ligamatch. Drogba och Ramires som har haft sina respektive problem ska också vara tillgängliga. Det ska inte heller vara någon fara på taket vad gäller Thibaut Courtois. Vissa befarade att han skulle behöva låna Petr Cechs hjälm och att Cech inte skulle velat låna ut den eftersom Courtois petat honom. Men nu behöver man inte bekymra sig för det. Inga tunga skador i Chelsea-lägret alltså. Förväntad uppställning är bifogat nedanför.

chelsea_mot_CPNästan full pott för Chelsea efter sju matcher. Bara en oavgjord. En jäkla massa mål har det blåa gänget också gjort. Men det är ingen ny trend på gång i Mourinhos taktik. Chelsea har  3.00 mål framåt och 1.00 mål bakåt i snitt per match i ligan. Detta är inget att förvänta sig säsongen ut. Ordningen kommer att återställas. Och med ordning menar jag att Chelsea tar sina trepoängare i odramatiska 1-0 och 2-0-matcher. Ett mål framåt, och stäng butiken. Hitta eventuellt ett mål till för att döda matchen och säkra sedan trepoängaren med alla medel. Det är så Mourinho vill spela och det är så han har vunnit alla sina titlar.

Crystal Palace behöver en vinst för att undvika att hamna i botten av tabellen redan nu. Men det kommer att bli väldigt svårt. James McArthur och kapten Mile Jedinak är det tyngsta Crystal Palace har att komma med, men mot ett mittfält som Chelseas har man inte mycket att sätta emot.

Chelsea med full styrka vinner den här matchen utan att släppa in. 2 utan insläpp ger dock 1.59. Då gillar jag hellre att spela på att båda lagen inte gör mål till 1.75. Oddset finner du hos Unibet.
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.