Speltips | Celta Vigo mot Atlético Madrid | Tippat
Speltips

Celta Vigo mot Atlético Madrid

Fotboll, Copa del Rey
Spelmarknad:
Celta Vigo - Atlético Madrid
Tips:
2 utan insläpp
Odds:
3.25
Spelstopp:
20 January 20:30
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Sänds på Eurosport 2 kl. 20:30

I vanlig ordning backar jag Atlético Madrid. Storlaget från Madrid ska ta sig an Celta Vigo och jag tror att de reder ut det den här gången också trots en stekhet John Guidetti i spetsen.

Prova 24h Bet nu och få 100 % bonus upp till 1500 kr

Jag är en av dem som älskar att sjunga “John-John, John-John-John-John, John-John-John-Guidetti!!” Han är het nu i Spanien efter sina två mål mot hemma mot Levante i ligaspelet. Hoppas att han får spela i kväll igen när man tar emot Atlético Madrid i Copa del Rey. Men jag måste backa Diego Simeones mannar nu igen, trots att jag håller en tumme för att Guidetti fortsätter måla.

På kort tid har jag rekat exakt samma spel – att Atlético Madrid ska vinna och hålla nollan. De fixade det den 14e januari hemma mot Rayo Vallecano (spelat odds: 1.85) och de fixade det borta mot Las Palmas 17e januari (spelat odds: 2.25). Nu är det en tuffare offensiv man ställs inför, men 3.25 på att Atlético Madrid vinner och håller nollan spelas på 24h Bet.

Atlético Madrid har hållit nollan i 13 av sina 20 senaste bortamatcher (alla matcher inräknade). I 11 av de 20 senaste bortamatcher har man dessutom vunnit och hållit nollan. Celta Vigo är något bättre än snittmotståndet, men 3.25 på att Altético vinner utan att släppa in är ett odds som motiverar ett spel här.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.