Dagens speltips | Carolina Hurricanes mot Columbus Blue Jackets
Speltips

Carolina Hurricanes mot Columbus Blue Jackets

Hockey
Spelmarknad:
Hurricanes - Blue Jackets
Tips:
2 ML
Odds:
2.20
Spelstopp:
8 November 01.05
Spela här!

Dagens speltips blir matchen mellan Carolina Hurricanes och Columbus Blue JAckets. I mina ögon så är hemmalaget alldeles för stora favoriter här och spelar gladeligen Blue Jackets (ink OT och straffar) till 2.20. Oddset kommer från Expekt som har laddat samtliga konton med en individuell bonus. Så om du har ett gammalt konto med Expekt är det bara att logga in och se vilken bonus som väntar på dig. Har du inget konto får du ett riskfritt spel genom att besöka expekt.com.

Carolina Hurricanes kommer att vara ett av ligans sämsta lag samtidigt som att jag är tämligen övertygad om att Columbus kommer att rycka upp sig. Blue Jackets har inte kommit upp till den nivås som man är kapabla till och Bobrosvsky i målet måste kliva upp ett steg. Han är en världsmålvakt och det är bara en tidsfråga innan han börjar spela som en sådan igen.

Även om Hurricanes vann när lagen möttes i tisdags så tycker jag att det här är ett bra läge för Blue Jackets. De har förlorat sex raka matcher och om det är något lag som man ska spräcka en förlustsvit mot så är det Hurricanes. 2.20 är för högt på samtliga lag mot just Hurricanes och min känsla är att Bue Jackets vinner det här med åtminstone två kassar.

Förhoppningsvis får vi se en glad Bobrovsky efter matcher. Det är gulligt.

bob

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.