Dagens Speltips | Brynäs mot MODO | SHL 1a oktober 2014
Speltips

Brynäs mot MODO

Hockey
Spelmarknad:
Brynäs - MODO
Tips:
X
Odds:
4.00
Spelstopp:
1 October 19.00
Spela här!

Dagens speltips kommer från Gavelrinken i Gävle där vi försöker jobba in övertid i matchen mellan Brynäs och MODO. Brynäs har visserligen inlett säsongen trevande och bara tagit en fullpoängare på sina sex första matcher. Laget kommer dock från en seger senast och gävlelaget kan mycket väl ha fått lite vind i seglen. MODO inledde säsongen svagt och såg jättedåliga ut i de första matcherna. På slutet har de dock sett bättre ut och totalt har de samlat ihop nio poäng på sex matcher.

Brynäs är favoriter i kväll, vilket jag kan tycka är lite märkligt. Enligt mig så har MODO den bästa truppen av de två lagen och jag övertygad om att de kommer ge Brynäs en bra match. Jag tror på att det här blir en tät match mellan två lag som matchar varandra relativt väl. Inget av lagen kommer att sticka i väg med matchen och när vi får fyra gånger på oavgjort så ser jag direkt värde.

Oddset kommer från Expekt. Just nu får ni dessutom ett riskfritt spel hos Expekt om ni öppnar ett nytt konto. Det här betyder att Expekt betalar tillbaka insatsen på ditt första spel om du skulle missa. Så det här krysset kan vi jobba in helt utan att oroa över insatsen.

Här kan du öppna ditt konto och få din bonus

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.