Brynäs – Frölunda -
Speltips

Brynäs – Frölunda

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Brynäs – Frölunda
Tips:
K. Clark att göra poäng
Odds:
1,95
Spelstopp:
2 March 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Brynäs blev nollade av HV71 på bortais senast och Frölunda föll hemma mot Linköping. Det är med andra ord två rätt så revanschsugna lag som möts i Gävle ikväll. Frölunda har fyra förluster på sina fem senaste matcher totaltsett, men på bortais har de två vinster på sina fem senaste. Brynäs hemma har slutat med tre raka segrar och 14 mål framåt på sina tre senaste hemmamatcher gör att jag tror vi får se mål från hemmalaget även mot Frölunda.

Spela på SHL hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

Senaste gången Frölunda gästade Gävle var i september och då vann Brynäs med hela 7-2 efter två mål suveräne målskytten Kevin Clark. Efter det har de hunnit med att förlora en gång nere i Göteborg med 3-1 för att gången därpå vinna i samma arena med siffrorna 4-2.

Nu är det dags för säsongens fjärde möte mellan lagen och Brynäs leder som ni förstår med 2-1 i matcher. Med tanke på Frölundas nuvarande form så känns det som att det kan bli 3-1 i matcher för Tomas Berglunds Brynäs, men vem vet, Frölunda kanske överraskar och står för en jätteinsats? De är ett bättre lag än vad formen visar, men frågan är om de är det redan ikväll?

Jag tror hur som helst att hemmalaget kommer att peta in ett par puckar och att Kevin Clark går poänglös händer inte så ofta.

Poäng av Clark blir dagens speltips och det finns att spela till generösa 1,95.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.