Speltips | Borussia Dortmund mot VfL Wolfsburg | Bundesliga
Speltips

Borussia Dortmund mot VfL Wolfsburg

Fotboll
Spelmarknad:
Dortmund - Wolfsburg
Tips:
Över 2.5 mål
Odds:
1.58
Spelstopp:
17 December 19.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Jag var riktigt kall på det igår. Det blir så i bland och det är bara att ta nya tag. I kväll så tittar jag närmare på matchen mellan Borussia Dortmund och VfL Wolfsburg i Bundesliga. Med tanke på hur Dortmund har uppträtt i ligan så är jag lite skeptisk till att försöka hitta en vinnare här utan jag går istället på att det blir fler än 2.5 mål i matchen. Överspelet betalar 1.58 hos Unibet , vilket får ses som en ganska schysst investering. Du kan öppna ditt konto hos Unibet här.

Borussia Dortmund är en av fotbollseuropas stora sensationer den här säsongen. De är urusla i ligaspelet samtidigt som de enkelt kvalificerade sig för åttondelsfinalerna av Champions League. De flesta experter är hyfsat eniga om att Jürgen Klopp är sönderläst i Tyskland. Motståndarna vet precis hur de ska spela för att ställa till problem för dem, medan lagen från andra ligor fortfarande är lite naiva gentemot Dortmund.

Wolfsburg går som tåget i Bundesliga just nu De ligger två efter Bayern München och det är bara superlaget som har gjort fler mål än vad de har. Det har blivit 43 mål i Wolfsburgs 15 matcher vilket ger ett snitt på 2.86 och jag kan inte tänka mig att det snittet skulle bli lägre i kväll när de mäter Dortmund. Borussia släpper in relativt mycket mål på hemmaplan och jag tror det här blir en riktigt sluggerfest som går fram och tillbaka. Min gissning är att något av lagen vinner med 3 -2. Jag är dock osäker på vilka som vinner även om jag vill ge en liten fördel till Borussia.

Vill du ha fler speltips kan du kolla in spelbloggare.se.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.