Speltips | Borna ?ori? mot Sam Querrey | Franska Öppna
Speltips

Borna ?ori? mot Sam Querrey

Tennis
Spelmarknad:
Borna ?ori? - Sam Querrey
Tips:
Över 40.5
Odds:
1.92
Spelstopp:
25 May 15.00
Spela här!

Det är ganska lugnt på idrottsfronten just nu. Speciellt om man kollar på de ligor och sporter som jag följer. Som tur är har undertecknad ett gäng bekanta som följer marginalsporter som svensk fotboll och tennis. Skämt åsido så försöker jag hålla ett öga på franska öppna just nu och även om jag inte är jätteinsatt så har jag fått ett stalltips som jag tycker är ganska lovande.

Klockan 15.00 så drar Borna ?ori? mot Sam Querrey igång och det finns en hel del som talar för en tajt match. Betsafe betalar 1.92 på över 40.5 gem i matchen och jag testar en liten slant. Oddset kommer som sagt från betsafe.com och just nu kan du få en bonus för varje omgång av turneringen. Det enda du behöver göra är att lämna in ett vinnarspel och för varje omgång som din spelare avancerar får du en bonus värd 50 spänn.

Besök betsafe.com och kolla in bonusen här.

Ideén bakom speltipset här är att båda spelarna servar ganska bra och att de bör hålla merparten av sina egna servegem och att vi får se en jämn match på grund av just det här. I vnaliga fall ska man väl försöka hålla koll på sina egna spel, men just nu litar jag på min källa.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.