Speltips | Bjöklöven mot Västerås | Hockeyallsvenskan
Speltips

Björklöven mot Västerås

Hockey
Spelmarknad:
Björklöven - Västerås
Tips:
1
Odds:
2.30
Spelstopp:
11 September 19.00
Spela här!

Hockeysäsongen drog igång på riktigt (sorry, CHL) under gårdagen när Riksserien smygstartade med Linköping mot Djurgården. Nu är det dags för hockeyallsvenskan och jag tror mig ha hittat ett riktigt bra odds.

Björklöven inleder ligaspelet hemma mot Västerås och jag tycker hemmalaget bör ha goda chanser här. Vi får 2.30 på “löven” och jag tycker definitivt att det är spelvärt. Oddset kommer från Mobilbet.

Spela på Hockeyallsvenskan hos Mobilbet. Nya kunder får 100 kronor utan krav på insättning!

Västerås dominerade ligaspelet förra säsongen, men tabbade sig i kvalet och får nöja sig med spel i andraligan. De har tappat ett stort antal spelare inför den här säsongen och jag tror inte att de kommer att vara samma maskin som förra året. Tappen av Dustin Johner och Nick Angell kommer att göra sig påminda och jag tror inte att VIK kommer att vara med i toppen av Hockeyallsvenskan.

Björklöven har ett stabilt lag och de kommer att ställa till det för många lag. De kommer antagligen sluta i mitten av tabellen men de lag som åker upp till Umeå och tror att de kan hämta tre gratispoäng bör tänka om. Björklöven inleder starkt och besegrar ett skadeskjutet Västerås med 3 – 1.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.