Speltips | Benjamin Becker mot Robin Haase ATP Wien 16/10
Speltips

Benjamin Becker mot Robin Haase

Tennis
Spelmarknad:
Becker - Haase
Tips:
1
Odds:
2.08
Spelstopp:
16 October 13.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Benjamin Becker möter Robin Haase i andra rundan i Wien och jag tror på Becker som du får 2.08 på hos Unibet.

Du får bra odds på att Becker vinner över Haase hos flera spelbolag. 2.08 som Unibet är taget och jag skulle kunna tänka mig att spela Becker även till 2.00. Becker har en bra säsong på hard courts och har vunnit matcher mot tufft motstånd.

Becker har en 49 % win rate på ATP touren, men om man kikar på trenden de senaste tre månaderna har han en win rate på 58 % och han har spelat bra. I Kuala Lumpur nådde han kvarten och i Tokyo gick han ända till semifinal. På hard courts har Becker en win rate på 50 %.

Haase har inte sin bästa säsong och hans win rate är 39 % på ATP touren. På hard courts pratar vi två vunna på nio spelade vilket alltså motsvarar 22 %.

Både Becker och Haase spelade tre-setare för att ta sig vidare. Becker övertygade mer än Haase men är ändå underdog till den här matchen. Jag vet inte riktigt varför. Vi pratar en lägre rankad spelare (Haase rank 72) som inte, åtminstone regelbundet, slår spelare på topp 100 (Becker rank 45). Det här är ingen enkel match för Becker men till 2.08 spelar jag absolut på honom.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.