Belgien mot USA speltips - VM i Brasilien
Speltips

Belgien mot USA

Sport
Spelmarknad:
Belgien mot USA
Tips:
2 DNB
Odds:
2.98
Spelstopp:
1 July 22.00
Spela här!

Jag spelar mot Belgien ikväll. De har inte sett så starka ut som många trodde. Speltipset blir USA draw no bet (pengarna tillbaka om det blir oavgjort) hos Redbet till 2.98.

Man snackade inför VM att Belgien skulle kunna överraska och gå långt. Jag själv stod i lägret som inte alls tyckte det skulle vara särskilt överraskande. Får man spelare som Lukaku, Witsel, van Buyten, Hazard, de Bruyne, Courtois, Fellaini och Kompany att dra jämnt är succén nära. Men efter tre matcher får man ändå säga att det inte blivit så himla bra spelmässigt. Visst blev det full pott i gruppen, men utan att övertyga. Alla uddamålssegrar mot Algeriet, Ryssland och Sydkorea. Mycket jämna matcher mot Algeriet och Ryssland. Sydkoreanerna lade sig på rygg i sista matchen som i en match som saknade betydelse för belgarna. Jag känner helt enkelt inte att Belgien har visat att man ska vara ett seriöst hot i VM.

USA spelar med stort hjärta. Att de skulle ta sig vidare från gruppen var det få som trodde. Men det blev Portugal och Ghana som fick åka hem, och Tyskland och USA som gick vidare. Försvaret ser stabilt ut och de har slitvargar överallt. Man får ca 1.96 på att Belgien vinner ikväll och 4.30 på att USA vinner. Det låter skevt för mig. Detta är en jämn kamp. Jag fegspelar dock med DNB och är glad åt 2.98 gånger pengarna.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.