Speltips | Bayern München mot Shakhtar Donetsk 11/3 CL
Speltips

Bayern München mot Shakhtar Donetsk

Fotboll
Spelmarknad:
Bayern - Shakhtar
Tips:
1 @ 30 min
Odds:
1.90
Spelstopp:
11 March 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att Bayern München leder efter vid matchminut 30 i kvällens match mot Shakhtar Donetsk. Du får 1.90 på spelet hos Ladbrokes.

Det blev något överraskande 0-0 i första mötet mellan Bayern München och Shakhtar Donetsk. Det betyder att ett mål framåt skulle vara guld värt för Shakhtar. Det kan dock bli väldigt svårt eftersom de står mot kanske Europas bästa lag. Bayern har sex stycken världsmästare i laget samt spelare som Arjen Robben, Franck Ribery och Robert Lewandowski. Det är knappast lätt att hålla i bollen mot dessa gubbar borta på Allianz Arena.

Matchbilden känns ganska klar. Jag ser inget annat scenario än att Bayern München börjar attackera från minut ett och att Shakhtar Donetsk ligger djupt och försvarar. Bortalaget kommer satsa på omställningar och kan möjligtvis också få utdelning då de är bra på att ställa om snabbt.

Men troligtvis visar Bayern vilken vinstmaskin de är. Man vann alla tre hemmamatcher i gruppspelet utan att släppa in. Mot Manchester City vann man med 1-0, mot Roma med 2-0 och mot CSKA Moskva med 3-0. Bayern är utan Xabi Alonso och Phillip Lahm har varit skadad väldigt länge vilket gör det mycket tveksamt om han får någon speltid ikväll. Men det är nog ändå mest fokus framåt för Pep Guardiolas gäng och med Ribery, Müller och Robben bakom spjutspetsen Lewandowski kommer det bli supertufft att stå emot. Jag spelar på att Bayern leder efter 30 minuter till 1.90 hos Ladbrokes.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.