Speltips | Barcelona mot Elche Copa del Rey 8/9 2015
Speltips

Barcelona mot Elche

Fotboll
Spelmarknad:
Barca - Elche
Tips:
X efter 15 min
Odds:
1.44
Spelstopp:
8 January 22.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att det står X i matchen mellan Barcelona och Elche efter 15 minuter. Ladbrokes ger 1.44 på att det inte blir mål mellan avspark och matchminut 15.

Det är knappast någon skräll att Barcelona är superfavoriter i kvällens Copa del Rey-möte mot Elche. Barcelona som föll senast i ligan söker revansch mot Elche som är jumbon i La Liga och tog sin första poäng på fem ligamatcher i helgen.

Jag vill dock in och peta lite i ryktena som stör Barcelona. Luis Enrique är formellt boss över laget. I verkligheten är han dock inte det. Maktkampen mellan honom och Messi lär väl ingen ha missat. Det är svårt att säga hur mycket substans det ligger i skriverierna, men något verkar inte stämma mellan dem. Kommer Luis Enrique rotera spelare och spelsystem ikväll igen? Sannolikt. Kommer Messi ha ont i magen? Inte uteslutet.

Barcelonas maskineri gnisslar dock på fler ställen. Förutom att man torskade senaste matchen så har man kickat direkör Zubizarreta och sedan fått se Carles Puyol ta sitt pick och pack och dra med honom. Sedan har vi det där nyvalet och schismen med FIFA. Det är oroligt att vara Barca-fan nu. Jag har letat efter ett schysst spel mot Barcelona med anledning av att klubben är skakad just nu, men det är fortfarande svårt att se hur de inte ska vinna den här matchen mot Elche. Så jag vågar inte sticka ut hakan alltför mycket. Jag tänker spela på att det står X efter 15 minuter. Elche kan säkert hålla stånd så länge. Jag tänker också spela på att Elche gör färre än 0,5 mål i matchen till 1.50. De har historiskt sett ett alldeles sjukt bedrövligt målfacit mot Katalanerna. Nu har ju inte Elche knappast alltid huserat i högstadivisionen tillsammans med Barca, men man har faktiskt inte gjort mål mot dem sedan 1978. Senast man nätade på Camp Nou var 1969. Jag skickar in lite pengar på att de inte gör mål ikväll heller till 1.50. Oddsen är från Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.