Speltips | Atletico Madrid mot Real Madrid | Champions League
Speltips

Atletico Madrid mot Real Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Atletico - Real
Tips:
Ö 2.5
Odds:
2.14
Spelstopp:
14 April 20.45
Spela här!

Kvartsfinalerna i Champions League bjuder bland annat på madridderby mellan Atletico och Real. Det här kommer att bli en rejäl holmgång, men jag är ganska säker på att Galacticos sätter ner foten och visar vem som är storebror i den Spanska huvudstaden. Real Madrid är dessutom skadefria vilket bör öppna för mål och 2.14 på fler än två mål i matchen känns bra.

Klicka här för att gå till mobilbet.com där du får hundra spänn gratis att spela för när du öppnar ett nytt konto.

Att Real Madrid har ett fruktansvärt bra lag behöver vi inte ens nämna. De är två bakom Barcelona i den inhemska ligan och de har gjort 92 mål på 31 ligamatcher. 92 jävla mål. De är kompletta ur en offensiv synvinkel och hade det inte varit för att Iker Casillas bara är marginellt bättre än Andreas Isaksson så hade de antagligen promenerat hem både ligan och Champions League. Atletico madrid är mer av ett slitgäng. Diego Simone skickar ut 11 vildhundar till varje match och de sätter enorm press på sina motståndare.

Trots att Atletico vanligtvis spikar igen på hemmaplan så tror jag att de kommer öppna upp sig lite mer än vanligt i den här matchen. De behöver vinna för att ha en rimlig chans till avancemang och om de går framåt lite för mycket så kommer Real Madrid utnyttja det.

Real Madrid vinner med 2 – 1.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.