Speltips | Atletico Madrid mot Malmö FF i Champions League
Speltips

Atletico Madrid mot Malmö FF

Fotboll
Spelmarknad:
Atletico - MFF
Tips:
1 utan insläpp
Odds:
1.59
Spelstopp:
22 October 20.45
Spela här!

Atletico kommer förmodligen stampa på Malmö FF. Hemmavinst utan insläpp ger 1.59 hos Redbet och det är bara att lasta in.

Det är intressant i grupp A efter de två första omgångarna. Samtliga lag (Juventus, Atletico, Olympiakos, Malmö FF) har en förlust och en vinst. Jag vill att det ska gå bra för Malmö FF i Champions League. Men ibland finns det bara så mycket hopp. Ikväll blir det utskåpning hur mycket jag än vill att MFF ska knipa en poäng. I Malmö vågar man dock hoppas på poäng. MFF skrev på Facebook att hela Madrid ska darra när de kommer på besök:

malmoff_atletico

Nåja. De svenska mästarna vet att man kommer få det tufft mot de spanska mästarna på ett fullsatt Vicente Calderon där fotbollstokiga spanjorer inte kommer tolerera något annat än en komfortabel seger.

Atlético Madrid som jag skrivit mycket om har ett av världens bästa försvar. Man är lite sämre än fjolåret med tanke på att den allra sista utposten, Thibaut Courtois, flyttade till Chelsea efter lånet upphört. Men man är fortfarande världsklass.

En annan spelare som lämnade Atletico för att spela i Chelsea är ju Diego Costa. MFF kan skatta sig lyckliga att de slipper möta honom. Men så har ju Simeone hämtat in en annan tung center från Bayern München i Mandzukic.

En av mina favoriter i Atletico Madrid är Koke. Han är alltid rolig att titta på och lita på att han kommer ställa till med bekymmer för MFF ikväll. En annan person som kanske inte syns lika mycket men som kan vara den absolut viktigaste spelaren i hela laget är Arda Turan. Mannen med det mäktiga skägget är så jäkla bra, rent ut sagt.

Såhär ställde Atlético Madrid upp senast i ligavinsten mot Espanyol. Samma uppställning, eller närapå samma, är att vänta sig:

Moya
Juanfran, Godín, Giménez, Siqueira
Turan, Gabi, Tiago Mendes, Koke
Mandzukic, Griezmann

Malmö FF torskade som bekant senast borta mot Elfsborg. Det är förståeligt och möjligt att tankarna ägnades åt den här matchen istället, så jag fäster ingen vikt alls att man förlorade mot Elfsborg.

Malmö FF verkar för övrigt vara helt friskt. Något i den här stilen kan man tänka sig att MFF ställer upp:

Olsen
Tinnerholm, Johansson, Helander, Ricardinho
Eriksson, Halsti, Adu, Forsberg
Rosenberg, Thelin

Hur man än vrider och vänder är Atletico Madrid bättre på alla positoner. Man spelar på hemmaplan och har, enligt mig, världens bästa manager i Diego Simeone. Atletico Madrid är också vansinnigt starka på fasta situationer. Att ta trepoängare i matcherna man bara “ska vinna” är en nödvändighet i Champions League som är världens mest oförlåtande fotbollscup. Jag tror inte Malmö får låna mycket boll och jag har svårt att se att man tillåts komma till så många lägen överhuvudtaget. 1 utan insläpp till 1.59 är taget hos Redbet.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.