Speltips | Arsenal mot Southampton | Capital One Cup
Speltips

Arsenal mot Southampton

Fotboll
Spelmarknad:
Arsenal - Southampton
Tips:
2
Odds:
4.00
Spelstopp:
23 September 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Kvällen bjuder på ett gäng matcher från Ligacupen. På förhand ser Arsenal mot Southampton och Swansea mot Everton ut som de två hetaste matcherna.  I det förstnämnda mötet så finns det ett odds som vi måste prova. Vi får fyra gånger pengarna på att Southampton vinner och det känns onekligen som ett överodds.

Trots att Southampton sålde av alla sina spelare, benskydd och träningsbollar inför säsongen har de inlett säsongen oerhört bra. De ligger två i tabellen och kommer från en imponerande seger mot Swansea. Arsenal körde över Aston Villa senast efter att ha exploderat under fem minuter i första halvlek.

Det som talar för Southampton här är att Arsenal pratar öppet om att lufta flera ungdomsspelare. Det verkar som att David Ospina får chansen i målet samtidigt som Abou Diaby får speltid. Det är väl dessutom inte orimligt att tro att spelare som Yaya Sanogo  och Gnabry får jogga in på Emirates gräs i kväll. Om man är seriösa med att avancera här så är det här inte riktigt rätt approach. Southampton är alldeles för bra för att Arsenal ska kunna skicka ut juniorlaget. Men hur sugna på avancemang är dom egentligen? De har en viktig match mot Tottenham i helgen och de fick en tung start på Champions League. De har dessutom tappat både Oliver Giroud och Mathieu Debuchy till skada vilket är jättedåligt med tanke på hur tunn deras trupp är.

Southampton till fyra gånger är ett superodds.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.