Speltips | Arsenal mot Manchester City 13/9 Premier League
Speltips

Arsenal mot Manchester City

Fotboll
Spelmarknad:
Arsenal - City
Tips:
Arsenal +0.5 AH
Odds:
1.74
Spelstopp:
13 September 13.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Arsenal tar emot Manchester City på Emirates under lördagen. Det är den tidiga matchen med avspark 13:45. Givetvis är det Arsenals största test för säsongen hittills och spelbolagen har Gunners som underdog, trots hemmaplan.

Jag vet inte om Arsenal ska vara underdogs hemma. De har haft lite trubbel, men City gick ju på pumpen mot Stoke så allt står inte rätt till där heller. Agüero är målfarlig även om han går på kryckor. Får han lägen så gör han något av det. Men han kan inte vara 100 %. Finns skärpan i Arsenals försvar kan det här gå vägen. Jag tycker att Arsenal +0.5 Asian Handicap till 1.74 hos Ladbrokes är spelvärt.

Det finns flera anledningar för Arsenals supportrar att vara lite oroliga inför matchen, trots att man läxade upp City rejält i Community Shield med 3-0 för inte så länge sen. Jag, och många med mig, har inte sett röken av det spelet så här långt in på säsongen. Kan man ta fram det nu? Det behövs. För om man ska spela som mot Crystal Palace, Besiktas och Leicester City där man fick kämpa och kämpa för sina poänger, kommer det helt enkelt inte räcka till mot ett så mycket starkare gäng som Manchester City.

Mikael Arteta och Mesut Özil rapporterades av brittisk media vara tillbaka på träning. Jag hoppas att båda startar. Aaron Ramsey som EM-kvalade mot Andorra på konstgräs som ingen verkade gilla skadade sig som bekant. Han kommer inte spela från start. Gibbs lär utifrån vad jag läst inte starta heller trots att han är på bättringsvägen. Nacho Monreal får fortsätta till vänster. Giroud är uträknad sedan tidigare. Möjlig startelva:

Arsenallingeup

Ja jag tror att Welbeck får chansen att spela från start. Givetvis skulle jag också helst se Ramsey från start men de flesta verkar tro att han inte kommer att vara tillgänglig.

Manchester City då. Zabaleta, Jovetic och Fernando ska vara tveksamma till spel. Tur för City att de har en så löjligt bred trupp. En uppställning likt följande kan vara trolig:

citylineup

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.