Arsenal mot Crystal Palace -
Speltips

Arsenal mot Crystal Palace

Sport
Spelmarknad:
Arsenal mot Crystal Palace
Tips:
1 efter 30 min
Odds:
2.15
Spelstopp:
16 August 18.30
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Arsenal spelar sin premiärmatch i Premier League 2014/15 mot Crystal Palace. Gunners är de största favoriterna av alla lag i första omgången och står i 1.28 att vinna hos Ladbrokes. En oddsjämförelse med övriga stora favoriter i första omgången:

(1.30) Manchester United mot Swansea
(1.36) Liverpool mot Southampton
(1.36) Burnly mot Chelsea 

Arsenals låga odds har en del att göra med deras styrkebesked mot Manchester City i Community Shield som de vann med 3-0. I den matchen startade Alexis Sanchez tillsammans med Olivier Giroud och Mesut Özil. Samma elva igen i premiären är väl att vänta? I så fall kommer det se ut som följer:

arsenal_lineup
Det ser inte tokigt ut. Det enda seriösa orosmolnet för Arsene Wenger så som jag ser det är att Theo Walcott fortfarande är borta med sin skada och kommer att vara det ytterligare en månad. Jag tror att Arsenal kommer att stampa på Crystal Palace, men är inte så sugen på att lira på 1.28. Jag tänker istället spela på att Arsenal chockstartar och leder matchen efter 30 minuter. Det är alltid ett roligt spel och oddsen på 2.15 hos Ladbrokes tycker jag låter intressant!

 

 

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.