Speltips | Armenien mot Danmark | EM-kval
Speltips

Armenien mot Danmark

Fotboll
Spelmarknad:
Armenien - Danmark
Tips:
2
Odds:
1.90
Spelstopp:
7 September 18.00
Spela här!

Danmark möter Armenien på bortaplan i kvalet till EM i Frankrike nästa sommar och om inte något jättekonstigt händer bör våra jobbiga kusiner har goda chanser till alla tre poäng.

Mobilbet betalar 1.90 på Danmark, vilket bör vara ett kanonodds. De bjuder dessutom alla nya kunder på hundra kronor gratis.

Hämta din hundring hos Mobilbet och rygga spelet här!

Nu ska vi inte tro att det räcker med att ställa ut skorna för Danmark här. Armenien pressade dom rejält i förra mötet och vann faktiskt en av matcherna när länderna möttes i VM-kvalet. Men om vi tittar på oddset så räcker det med att Danmark har 53 % vinstchans för att vi ska visa ett positivt resultat häri det långa loppet. Danmark är klart bättre i grunden, de har Lord Bendtner i truppen och om de håller fokus på uppgiften ska de vinna den här matchen väldigt ofta.

Danmark kan inte göra några misstag i kvällens match om de ska ha en rimlig chans på en av direktplatserna. De har lika många poäng som Albanien trots en match mer spelad och om de tappar poäng ikväll öppnar de dörren på vid gavel för Albanien. En visst sätter dock stor press på Albanien som kommer att behöva få med sig ett resultat från någon av deras matcher mot Portugal och Serbien.

Danmark inser allvaret och vinner enkelt mot en sämre motståndare.

Matchen ser ni på Eurosport 2 med start 18:00och med lite tur får vi se 90 minuter av den bästa anfallaren som fotbollsvärlden någonsin har sett.

Screen Shot 2015-09-07 at 09.55.39

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.