Dagens speltips | Arizona Coyotes mot Vancouver Canucks | NHL
Speltips

Arizona mot Vancouver

Hockey
Spelmarknad:
Arizona - Vancouver
Tips:
Vancouver -1.5
Odds:
2.50
Spelstopp:
6 March 03.05
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Dagens speltips hittar vi i NHL där Vancouver är på besök i Arizona för att ta sig an ett av ligans absolut sämsta lag, Arizona Coyotes. Vi får 2.50 på att Vancouver vinner med åtminstone två mål och jag tror inte att det finns någonting som kan stoppa dem från att göra det.

Oddset kommer från betsson.com där alla nya kunder får en välkomstbonus värd 1000 kronor. Besök Betsson och ta del av erbjudandet direkt.

Vancouver är verkligen i hetluften just nu. De är ett av de lag som slåss om en av de åtråvärda slutspelsplatserna och de kommer behöva avsluta säsongen på ett bra sätt för att ha chansen. Som jag skrev igår så tror jag att de klarar det och då måste de vinna mot Arizona i natt. Arizona är ett av de sämsta lagen i NHL och de är med i jakten på Connor McDavid eller Jack Eichel och de kan inte ha något intresse av att vinna den här matchen. Arizona har redan bokat sommarens golfresor och de kommer gå på sparlåga resten av säsongen. Vancouver har varit lite upp och ner de senaste tio matcherna men det här är en match som de kan spela utan press. Så länge de spelar avslappnat så kör de över Arizona här.

2.50 på att Canucks vinner med åtminstone två mål är riktigt bra.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.