Speltips | Argentina mot Paraguay | Copa America 1 juli
Speltips

Argentina mot Paraguay

Fotboll
Spelmarknad:
Argentina - Paraguay
Tips:
>2,5
Odds:
2.16
Spelstopp:
1 July 01.30
Spela här!

Spela på över 2,5 mål i kvällens semifinal i Copa America mellan Argentina och Paraguay. Betsafe ger 2.16 gånger pengarna på spelet.

Nu är det alltså semifinal i Copa America mellan Argentina mot Paraguay. Det blev 2-2 i gruppen när lagen möttes där. Argentina tappade en tvåmålsledning till 2-2 efter att Lucas Barrios skickade in kvitteringen i sista minuten. Det är stort favoritskap för Argentina i natt då de flesta inte verkar tro att Paraguay ska kunna överraska en gång till. Jag tycker att 1.47 är på Argentina är för dåligt. Paraguay kan säkert ställa till det igen. Man kan ju bevisligen göra mål på allra bästa motstånd. Man gjorde ju inte bara två mot Argentina i gruppen, utan man nätade också mot Uruguay och Brasilien. Visst kan Nelson Valdez eller Roque Santa Cruz hitta nätet igen. Men Argentina lär ändå göra desto fler mål. Att man inte gjorde mål på Colombia var ett mirakel. Argentina missade otroligt mycket mot Colombia när Ospina i Colombia-buren storspelade. Tråkigt för mig som hade spel inne på Argentina. Men den där förbannade David Ospina var verkligen muren själv. Undrar hur mycket Petr Cech grubblar just nu…

Jag utgår ifrån att man lyckas producera framåt den här gången. Jag tror att bästa spelet är över 2,5 mål till 2.16 gånger pengarna. 2-1 eller 3-1 låter som sannolika resultat om man frågar mig. Över 2,5 mål till 2.16 gånger pengarna får du hos Betsafe.

Kolla också in Javier Mascherano. Han har ett gult kort och kan inte få ett till. Då missar han den eventuella finalen. Jag provar att spela på att Javier Mascherano inte drar på sig ett gult kort under matchen till 1.56 gånger pengarna. Också det spelet från Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.