Dagens speltips | Ängelholm mot J-Södra | Superettan
Speltips

Ängelhoms FF mot Jönköpings Södra

Fotboll
Spelmarknad:
Ängelholms FF - J.Södra
Tips:
2
Odds:
1.60
Spelstopp:
18 September 19.00
Spela här!

Det är ligans sämsta hemmalag mot ligans bästa bortalag och jag tror Jönköpings Södra tar tre poäng och ett rejält kliv mot Allsvenskan i kväll.

Mobilbet betalar 1.60 på vinst för Jönköpings Södra och jag tror inte att vi behöver krångla till det här. Om du inte har något konto hos Mobilbet får du hundra kronor att spela för så fort du öppnar ditt konto.

Spela på superettan med 100 kronor gratis hos Mobilbet här!

Jönköpings Södra har gjort en imponerande säsong. 52 poäng på 23 matcher och en klar ligaledning talar sitt tydliga språk. De är det bästa laget i Superettan och det är mycket som ska gå fel om de inte ska ta klivit upp i svensk fotbolls finrum till nästa säsong. Det är framförallt anfallsduon Tommy Thelin och Fredrik Olsson som har imponerat i “Södra”. Tillsammans har de gjort 24 mål, vilket bara är två färre än vad hela Ängelholms trupp mäktat med.

Screen Shot 2015-09-18 at 09.58.35

Ängelholm har haft en tung säsong, men de bör kunna klara sig kvar i Superettan tack vare att Mjällby och Brommapojkarna är ungefär lika bra som FC Z. Ängelholm har haft stora problem på hemmaplan. De har tagit åtta av 33 möjliga poäng och de släpper in 1.91 mål per match hemma på Änglavallen.

Jönköpings Södra är helt enkelt för bra för Ängelholm här och de “grönvita” vinner med två måls marginal.

 

Tommy Thelin och Fredrik Olsson är en giftig anfallsduo som bör kunna producera mål mot ett svagt Ängelholm.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.