Dagens speltips | Almtuna mot Leksand | Hockeyallsvenskan
Speltips

Almtuna mot Leksand

Hockey
Spelmarknad:
Almtuna - Leksand
Tips:
1
Odds:
3.60
Spelstopp:
15 September 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Hockeyallsvenskan bjuder på en hel del intressanta matcher i kväll och jag tror att jag har hittat ett kanonodds. Almtuna tar Leksand hemma i Metallåtervinning Arena och jag tror hemmalaget har ganska bra chanser på att ta full pott ikväll.

Nordicbet betalar 3.60 på Almtuna och jag tror definitivt att de har tillräckligt bra chanser för att det ska vara spelvärt.

Besök Nordicbet och spela på Hockeyallsvenskan här!

Leksand slog Timrå på hemmaplan i första matchen, men jag tycker att Timrå mycket väl hade kunnat få med sig ett bättre resultat från den matchen. Leksand såg inte speciellt bra ut och deras målvakt var en väldigt stor anledning till vinsten. Leksand kommer att behöva lyfta spelet avsevärt om de ska vara med i toppen av Hockeyallsvenskan den här säsongen. Almtuna förlorade sin första match men jag tycker att lagbygget ser ganska intressant ut. De har en ung trupp med bra spetsar i Viktor Rollin-Karlsson och Martin Janhols.

Almtuna kommer att ställa till det för ganska många av lagen i årets Hockeyallsvenska och jag tror Leksand blir de första som får uppleva det.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.