Speltips | AIK mot IFK Göteborg | Allsvenskan
Speltips

AIK mot Göteborg

Fotboll
Spelmarknad:
AIK - Göteborg
Tips:
1
Odds:
7.00
Spelstopp:
26 October 19.00
Spela här!
€30 i gratisspel!

Högintressant match i Allsvenskan när IFK Göteborg åker till huvudstaden för att ta sig an AIK. Laget som vinner har en realistisk chans till att utmana Norrköping om guldet i sista omgången och vi har ett kanonodds.

Det är våra vänner på Paddy Power som är tillbaka med ett erbjudande till spelare som öppnar ett nytt konto. De betalar sju gånger pengarna på AIK, vilket är en rejäl ökning. Ordinarie odds ligger strax över två gånger så du tjänar 500 spänn extra genom att lämna in spelet hos Paddy Power vid en satsad hundring.

Lämna in ditt spel hos Paddy Power här!

580x320_AFF_SB_AIK_v_IFK_Swedish

Norrköping toppar ligan tre poäng före AIK och fyra poäng för IFK Göteborg. Östgötarna har dock spelat en match mer än AIK och Göteborg så ni förstår att det är en viktigt match ikväll. Vinnaren har en väldigt bra chans på guldet då Norrköping avslutar ligaspelet med Malmö FF på bortaplan.

Det är två jämnbra lag som ställs mot varandra så när vi får sju gånger pengarna på hemmalaget är det bara att tacka och ta emot. Det enda som talar mot AIK är att försvarsgeneralen Nils-Eric Johansson saknas, men det spelar ingen roll när vi får såhär bra betalat på gnaget.

 

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.