AC Milan vs Barcelona -
Speltips

AC Milan vs Barcelona

Sport
Spelmarknad:
AC Milan - FC Barcelona
Tips:
2 utan insläpp
Odds:
2.45
Spelstopp:
23 October 20.45
Spela här!

Ikväll är det Champions League vilket är riktigt välkommet i höstrusket. Kvalitén i vardagsflykten som CL bjuder på är riktigt hög och så även denna tisdag. Jag ska se AC Milan ta emot FC Barcelona och mitt tips är att spanjorerna vinner utan att släppa in mål.

Milan har endast vunnit en match på de sex senaste försöken mot Barcelona. De har också börjat knackigt i ligan där de för närvarande ligger på åttonde plats med tre vunna, två oavgjorda och tre förlorade. I CL har det gått bättre med 2-0 mot Celtic och 1-1 mot Ajax i bagaget. Massimiliani Allegri har dock ganska mycket skador i sin trupp. Daniele Bonera, Giampaolo Pazzini, Mario Balotelli, Stephen El Shaarawy, Mattia De Sciglio med flera är inte disponibla ikväll.

Jag ville spela på Barcelona till en enkel tvåa, men det var verkligen snålodds överallt. Barca-kramandet är för påtagligt och spelbolagens odds speglar detta. Kolla bara på hur oddsen sitter. Överlag är det 6.00 gånger pengarna på att Milan vinner. Det pendlar mellan 3.60 – 4.15 för kryss och under 1.60 för Barca-seger. Really? Visst jag köper att Barca är favoriter. Jag köper också att de är favoriter med marginal, trots bortaplan. Men det är inte ett korplag som ska spöas, utan det är AC Milan på Giuseppe Meazza. Så jag skulle absolut kunna flagga för att det finns värde att spela på krysset. Men jag kan inte komma ifrån att det osar Barca-vinst och jag trixar till mig lite schysstare odds genom att spela på att de vinner samtidigt som de håller tätt bakåt till 2.45 hos Betsafe. Balotelli är ju inte med så det kan bli kämpigt att göra hål på Barca som i vanlig ordning också kommer att hålla i mycket boll.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.