16 lag kvar - vilket vinner VM? -
Speltips

16 lag kvar – vilket vinner VM?

Fotboll
Spelmarknad:
16 lag kvar - vilket vinner VM?
Tips:
Spanien
Odds:
5.50
Spelstopp:
30 June 16.00
Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr

Nu jävlar drar det ihop sig! VM-grupperna är avslutade och åttondelarna drar strax igång. Har du analyserat slutspelsträdet? Ser du några skrällar eller är det upplagt för storfavoriterna?

 

 

Så här ser det ut. Visst kan man förstå varför England och Belgien ställde B-lag på planen igår – förloraren hamnade nämligen i den tillsynes enklare halvan till höger, och får möta Sverige istället för Brasilien i en eventuell kvartsfinal. Fy fan vad vi ska täppa till truten på engelsmännen då! …Om nu ens britterna tar sig till kvartsfinal – åttondelen mot Colombia kommer att bli en rejäl utmaning.

 

Annars är det ju väldigt intressanta matcher överlag, men visst är det matcherna till vänster i bild som känns hetast. Varken Frankrike eller Argentina har övertygat och kanske kan något av dessa hitta formen. Inte heller Uruguay/Portugal har spelat bländande så den matchen blir också intressant att följa. Hursomhelst så kommer något av dessa lag att spela i en semifinal den 10 juli. Troligtvis ställs man mot Brasilien, men visst kan ett stjärnspäckat Belgien störa brassarna. Eller kan Mexiko få stopp på dem redan i åttondelen?

 

För Sverige så spelar allt det där ingen roll, för vi är bara intresserade av vad som sker på den andra sidan av slutspelsträdet. Är det inte skrivet i stjärnorna att Sverige alltid möter England? Jag hoppas verkligen det, för mot England har vi alltid en bra chans! Men vi börjar med att bryta ned schweizarna tycker jag. Något annat än Spanien-Kroatien i den andra kvartsfinalen skulle förvåna mig. Varken Ryssland eller Danmark håller någon vidare nivå och får svårt att skrälla.

 

Så vilka tar hem hela skiten? Brasilien till 4.75? Kanske Kroatien till 12.00? Eller varför inte Sverige till 61.00 x flisen!

 

Svårt förstås, men Spanien till 5.50 känns ändå spelvärt med tanke på schemat. På Unibet. Ta rygg här.

 

Ikväll kommer stryktipsförslaget – kolla in kupongen här.

 

BB

 

 

Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.