Dagens speltips | Tampa Bay mot Detroit | NHL 2014/15
Speltips

Tampa Bay Lightning mot Detroit Red Wings

Hockey
Spelmarknad:
Tampa - Detroit
Tips:
Tampa -1.5
Odds:
2.95
Spelstopp:
20 March 00.35
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Dagens speltips hittar vi i Florida där Tampa Bay Lightning har ett utmärkt läge mot Detroit Red Wings. Jag tror att de vinner ganska övertygande och spelar på att de vinner med åtminstone 2 mål hos Comeon. Tampa Bay – 1.5 betalar 2.95 vilket är klart spelvärt i mina ögon.

Comeon firar femårsjubileum just nu vilket betyder att du kan ta del av nya bonusar varje dag. Kolla in vad som finns på lager hos Comeon här.

Tampa Bay Lightning tuggar på bra och de har en fullt rimlig chans att nå hela vägen till Stanley Cup-final. De har en riktigt bra offensiv och Steven Stamkos har verkligen levererat den senaste tiden. De har vunnit de två första matcherna mot Detroit den här säsongen och just nu känns det som att de är de hetare laget.

De möter ett Detroit, som jag tror kommer gå långt i slutspelet, men i den här matchen tror jag att Red Wings får vika ner sig. De kommer direkt från en förlust och de har släppt in ganska mycket mål den senaste tiden. Detroit måste hitta tillbaka till sitt täta försvarsspel, men att det skulle vända mot ett formstarkt Tampa tror jag inte. Steven Stamkos har ytterligare en stormatch och floridalaget vinner med 4 – 1.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.