Dagens speltips | HV71 mot Karlskrona HK | SHL
Speltips

HV71 mot Karlskrona

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Karlskrona
Tips:
X2
Odds:
3.10
Spelstopp:
12 November 19.00
Spela här!

SHL är tillbaka efter ett litet landslagsuppehåll och vi har sex matcher på schemat. Jag hittar inget kanonodds, men tror att Karlskrona har någorlunda bra chans på poäng borta mot HV71. Mobilbet betalar 3.10 gånger pengarna på X2 och jag lägger en liten slant.

Spela på SHL hos Mobilbet med en gratis hundring här!

Karlskrona har varit mycket sämre än vad jag trodde de skulle vara inför säsongen. De har tagit sju poäng på deras 16 första matcher och det är ingen tvekan om att de kommer behöva kvala för att hänga kvar i högstaligan. Trots att de är sämre än de flesta lagen kommer de att plocka poäng i vissa matcher och det här bör vara ett bra läge. HV71 har haft en turbulent vecka. De har blivit utslagna ur CHL, det blev bråk på egna bänken under senaste matchen och rapporter från Jönköping säger att Johan Lindbom levererade en utskällning som hade fått Alex Ferguson att rodna vid gårdagens träning.

HV71 saknar dessutom viktige centern Chris Abbott och duktige backen Chris Campoli. 

För att det här ska vara ett bra spel behöver Karlskrona ha ungefär 35 % chans till poäng och med tanke på situationen i HV tror jag att de kan klara av det ganska bra.

Niklas Hansson har varit en av ligans bästa backar den här säsongen och framtiden ser oerhört ljus ut för tjugoåringen från Jonstorp.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.