Speltips Allsvenskan

Här hittar du de bästa spelbolagen, största bonusarna och hetaste tipsen för betting på årets upplaga av Allsvenskan.

“Vi är stolta över att samarbeta med Tippat.se"
Martin, Mobilbet
“Tippats lista över sveriges bästa spelbolag är alltid en god vän när jag letar efter de bästa oddsen och bonusarna” /Janne, Västerås

Allsvenskan 2017 närmar sig med stormsteg. Inför starten av årets säsong tänkte vi gå igenom lite viktiga siffror från förra säsongen som kan vara bra att ha med dig när du spelar på Allsvenskan 2017.

Den senaste upplagan av Allsvenskan var underhållande för dig som gillar mål. Båda lagen gjorde mål i 60 % av matcherna och målsnittet hamnade på hela 3,07 mål per match. Det är hela 10 % högre än den globala trenden för den innevarande säsongen.

Över/Under Allsvenskan Procent
Ö 1,5 mål 82 %
Ö 2,5 mål 58 %
Ö 3,5 mål 37 %

 

Över/Under Global Procent
Över 1,5 mål 72 %
Över 2,5 mål 48 %
Över 3,5 mål 27 %

Förhoppningsvis får vi se en liknande säsong och att vi kan hitta fina överspel hos spelbolagen.

Om vi tittar på hur fördelningen mellan hemmavinster, oavgjorda matcher och bortamatcher ser vi att Allsvenskan är ganska nära övriga världen. Med tanke på hur grafen för hemmavinster ser ut genom fotbollsvärlden räknar vi med en liknande poängfördelning under Allsvenskan 2017.

Resultat Allsvenskan Procent
Hemmavinst 45 %
Oavgjort 23 %
Bortavinster 31 %

 

Resultat Globalt Procent
Hemmavinst 44 %
Oavgjort 27 %
Bortavinst 29 %

När det gäller hemma- och bortavinster är det värt att nämna AIK. Solnalaget var det enda laget som gick obesegrade på hemmaplan. Trots det var de bara det fjärde bästa hemmalaget.

Trots att bara 23 % av matcherna slutade oavgjort var 1 – 1 det vanligaste resultatet förra säsongen. 46 % av de oavgjorda matcherna slutade 1 – 1.

Resultat Allsvenskan Antal matcher
1 – 1 12 %
2 – 1 9 %
2 – 0 8 %
3 – 1 7 %
1 – 0 7 %


För mer betting och speltips under Allvenskan rekommenderar via att du kollar in på tippat.se dagligen under säsongen för att inte missa spelbolagens guldkorn.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.