Dagens speltips | Mayweather mot McGregor | Boxning
Speltips

Mayweather mot McGregor

Boxning
Spelmarknad:
Mayweeather - McGregor
Tips:
2
Odds:
7.00
Spelstopp:
27 August 04:00
Spela här!
Sätt in 500 kr spela med 1500 kr hos Unibet

Då va det officiellt. Den största boxningsmatchen i historien ska gå av stapeln i slutet av augusti. Det är Mayweather mot McGregor i Las Vegas och vi har allting du behöver veta inför matchen.

Oddsen kommer från Unibet som har ett av de bästa utbuden inför matchen. De är ett av Sveriges mest populära spelbolag och just nu får du spela med 1500 kr när du sätter in 500 kr.

Det har snackats länge och mycket om den här matchen, men nu är de äntligen klart. Den 26e augusti kliver Floyd Mayweather och Conor McGregor in i ringen. Pengamässigt kommer det med största sannolikhet bli den största fajten någonsin. Men hur kommer det se ut rent sportsligt?

Det verkar finnas två läger inför fajten. De som tror att Mayweather vinner ett enkelt domslut genom att dominera med sin snabbhet, och de som tror Conor lyckas hitta hem med en vänsterkrok och vinner på knock. Oddsen talar naturligtvis för Floyd och det vore dumt att inte ha honom som favorit. Som vi har varit inne på många gånger tidigare handlar betting inte om att hitta vinnare. Det handlar om att hitta värde i spelen.

Just nu ligger oddsen på följande vis:

Floyd Mayweather: 1.08 (92.5 %)
Oavgjort: 34.00 (2.9 %)
Conor McGregor: 7.00 (14.2 %)

Att Floyd skulle ha 92.5 % vinstchans köper jag inte alls. Han är 40 år gammal och det är drygt två år sedan han va inne i ringen.

Krysset till 34 gånger känns också snålt. Går matchen alla tolv ronder bör Floyd vinna 99.9 % av gångerna.

Conor till sju gånger känns faktiskt lite intressant. Det här kan vara optimistiskt men jag skulle vilja ge Conor runt 20 % vinstchans vilket betyder att sju gånger är bra. Conor är större och starkare, han slår hårdare och han kommer att komma in till matchen med en stil som Floyd aldrig sett tidigare.

Den 26e augusti hissar vi de irländska flaggorna och jobbar in Conor “The Notorious” Mcgregor.

Spela här!
Sätt in 500 kr spela med 1500 kr hos Unibet
Se alla våra speltips