Speltips | Sirius mot Örebro SK | Allsvenskan 24 augusti 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Sirius mot Örebro SK | Allsvenskan 24 augusti 2019

Massor av roliga matcher idag så det är bara att välja och vraka. Mitt fokus hamnar tillslut på allsvenskan. Missa inte stryktipsförslaget förresten! Du hittar det här.

Det brukar bli en hel del mål när dessa gäng möts och kanske även idag. Visserligen fyra raka förluster för Sirius, men det har inte varit mot vilka lag som helst – AIK, Häcken, Djurgården och Norrköping. Innan dess så kryssade man borta mot MFF. Så visst ska man inte räkna bort Sirius trots den dystra sviten.

Örebro har varit inne i fin trend, men torsk senast och kanske kanske, men förhoppningsvis inte, är man på väg ned i form. Jag vill gärna se startelvorna innan jag bestämmer mig helt. Hursomhelst är offensivt giftiga yttern Martin Broberg tillbaka efter avstängning.

Sex av Örebros sju senaste allsvenska matcher har slutat i fler än totalt två mål, och jag tror att man bjuder upp igen mot ett poängtörstande hemmalag. De två senaste gångerna som lagen mötts i Uppsala så har det slutat 2-4 och 3-4 till ÖSK.

 

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.83 på Svenska Spel.

Veckans stryktipsförslag kan du läsa här.

 

Veckans stryktipskupong

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.