Stryktipset, vecka 34, 24 augusti 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 34, 24 augusti 2019

15 miljoner i jackpott på stryktipset även den här veckan! Här veckans stryktipsförslag. Veckans system är R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till!/BB

1. Manchester U – Crystal P 1
• Tveksam start på säsongen för Palace med 0-0 i premiären hemma mot Everton och så 0-1 borta mot Sheffield U senast. Uddlöst och visst borde man få det tufft mot Manchester United. Palace har för övrigt inte gjort mål borta mot United på de sex senaste försöken i Premier League…

 

2. Liverpool – Arsenal 1
• Höjdarmatch att vänta! Ska bli kul att se om Gunners kan göra något åt Liverpools framfart. Arsenal har dock inte vunnit mot Liverpool på de åtta senaste försöken och har släppt in tolv mål på de tre senaste gångerna man besökt Anfield. Får förstås svårt att hålla tätt igen.

 

3. Brighton – Southampton (x)2
• Potters Brighton har fått en fin start på säsongen men streckas för hårt tycker jag. Southampton stod upp fint mot Liverpool senast och har hög kapacitet. Jag tycker att ettan är väldigt osexig här och filar bort den, men helst alla tecken!

 

4. Sheffield U – Leicester (x)2
• Skön inledning av United som efter krysset mot Bournemouth i premiären vann hemma mot Palace. Leicester är dock en svårare nöt att knäcka! Men visst kan Sheffield ställa till det igen med lite flyt. Kryssa från höger.

 

Förutom stryktipsförslag skriver jag ju faktiskt speltips VARJE DAG. Senaste spelförslaget kan du läsa här.

 

5. Watford – West Ham 1(x2)
• Klurigt möte. Watford har torskat båda sina matcher (Brighton & Everton) och har inte ens gjort mål än. West Hams form känns också lite tveksam – överkörning av City i premiären och 1-1 borta mot Brighton. Det finns vass offensiv i båda lägren och det är små marginaler som avgör det här.

 

6. Wolverhampton – Burnley 1(x) M
• Denna match spelas på söndag, pga av att Wolves möter Torino borta i Europa League på torsdagen. I stort sett ordinarie elva matchades då så visst kan Burnley utnyttja hemmalagets täta schema. Gästernas Ashley Barnes har fått en flygande start på säsongen med tre mål på två matcher. Skrällchans?

 

7. Sirius – Örebro (1x)2
• Det brukar bli en hel del mål när dessa gäng möts och kanske även idag. Visserligen fyra raka förluster för Sirius, men det har inte varit mot vilka lag som helst – AIK, Häcken, Djurgården och Norrköping. Innan dess så kryssade man borta mot MFF. Så visst ska man inte räkna bort Sirius trots den dystra sviten. Örebro har varit inne i fin trend, men torsk senast och kanske kanske, men förhoppningsvis inte, är man på väg ned i form. Jag vill gärna se startelvorna innan jag bestämmer mig helt.

 

8. Stoke – Leeds (x)2
• Tabelljumbon Stoke mot serieledande Leeds, men det har bara gått fyra omgångar så man ska inte dra för stora växlar av det. Slamp-Leeds är stabilt just nu, men det är inte bara och hämta trepoängare borta mot Stoke. Jag ska försöka få till en helgardering här till slut!

 


Ofta bra odds och spelbonus på Coolbet – kolla in det här.

 

9. Blackburn – Cardiff 1(x)
• Fyra matcher och två hemmavinster och två bortaförluster för Cardiff, som helt klart trivs bättre hemma i Wales. Men man har definitivt kapacitet att störa Rovers på Ewood Park och procenten på ettan har blivit lite hög.

 

10. Fulham – Nottingham 1
• Godståget Fula Skinkan har börjat få upp farten och tog tredje raka trepoängaren senast när man körde över Millwall. Nottingham är inte kattskit och har stått upp bra i början av säsongen. Kan gästerna kriga till sig en pinne med lite flax? Lite väl hög prolle på singelettan.

 

11. Middlesbrough – Millwall 1
• Stärkande seger för Boro senast när man hemmaslog Wigan med 1-0. Samtidigt torskade Millwall med hela 0-4 borta mot Fulham och kanske kan det vara starten på något nedåtgående. Hursomhelst är Middlesbrough bra mycket bättre i grunden och på en tuff kupong får hemmalaget tipset.

 

12. Preston – Sheffield W 1(x2)
• Preston har öppnat säsongen hyfsat piggt och hemma är man att räkna med. Sheffield har fint grundkapacitet och kan störa de flesta lag, även Preston. Det brukar bli riktigt tajta matcher när dessa lag möts och antagligen även den här gången. Helst alla tecken!

 

13. QPR – Wigan 1(x2)
• Wigan inledde fint med seger mot Cardiff men sen har det kommit tre raka torsk, dock mot starkt motstånd (Leeds, Boro, Preston). Även QPR kom igång bra med fyra poäng på de två första matcherna, men nu har man två raka förluster. Nära 65% på ettan är ett skämt och jag tycker att det känns hur öppet som helst.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.