Stryktipset, vecka 39, 29 september 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 39, 29 september 2018

Den bästa tiden på veckan är här! En färsk underbar stryktipskupong att sätta tänderna. Var hittar du skrällarna den här veckan? Här kommer mitt spelförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – Liverpool 1(x2)
• lagen möttes i veckans Ligacupmatch där Chelsea vann på Anfield efter ett magiskt solomål av Hazard. Starkare lag från start i båda lägren nu. Pool har historiskt sett ganska svårt att slå Chelsea men man har ju samtidigt bättre lag än någonsin. Öppet.

 

2. Arsenal – Watford 1
• Janmaat skadad för Watford där även viktige anfallaren Deeney dras med skavanker – håll koll på startelvan. Sex tävlingsmatcher för Arsenal och sex raka vinster. Formen är god hos hemmalaget medan det börjar dippa lite för gästerna. Jag tror på hemmaseger.

 

3. Everton – Fulham 1(x2)
• För hög prolle på Everton! Anfallsspelet sitter inte för de blåvita och ett kaxigt Fula Skinkan kan mycket väl störa. Mitrovic är stekhet hos gästerna och får man en bra start så kan det till och med bli tre pinnar.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Huddersfield – Tottenham 2
• Det luktar Championship om Huddersfield den här säsongen. Jag tror att man får väldigt svårt att hålla sig kvar. Det sprudlar ju inte Totteham direkt, men mål gör man och bara det räcker nog mot ett ganska uddlöst Hudds.

 

5. Manchester C – Brighton 1
• Inget snack här även fast jag gillar Brighton. City känns fortsatt lite retat efter 1-2-torsken hemma mot Lyon i Champions League och jag tror inte att man går på en sån mina igen på ett tag. Fem raka tävlingsmatcher utan seger för Brighton och den trista sviten lär förlängas nu.

 

Kolla in bombutbudet!

 

6. Newcastle – Leicester (1x)2
• Newcastle är väl ändå ett deppigt jävla gäng. Mycket på grund av tränare Benitez allt annat än offensiva filosofi förstås. Det lär inte bli speciellt offensivt mot Leicester heller. Gästerna börjar hitta lite form och Vardy får försöka bryta sig igenom den buss som Newcastle parkerar framför egen kasse. Newcastle längtar efter säsongens första trepoängare och, om man börjar anfalla, så behöver ju inte det vara någon omöjlighet. Helst alla tecken!

 

7. Wolverhampton – Southampton 1(x) M
• Det är svårt att inte charmas av Wolves som skiter fullständigt i att man är nykomlingar i Premier League. Man står upp bra mot samtliga lag och jag tror inte Southamptonförsvaret får en lugn stund – dessutom har Wolves visat upp en riktigt stabil defensiv hittills.

 

8. Birmingham – Ipswich 1(x)
• Väldigt viktig och stärkande seger för Birmingham senast när man tog säsongens första trea borta mot självaste Slamp-Leeds. Nu har man ett gyllene läge att vinna igen när man möter ett för dagens ganska uselt Ipswich. Gästerna trivs vanligtvis inte alls på bortaplan och jag tror att man får svårt.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Blackburn – Nottingham 1(x2)
• Klassikt möte mellan två klassiska lag. Forest börjar komma igång efter en småknackig inledning, men på bortaplan står man fortsatt utan seger. Och någon självklar trea borta mot Rovers är det inte, snarare tvärtom. Blackburn har varit stabilt hemma och kan mycket väl stå emot Forest.

 

10. Brentford – Reading 1
• Fem tävlingsmatcher hemma den här säsongen för Brentford och fem segrar. Man är riktigt bra på Griffin Park och har en frenetisk offensiv som få lag kan stå emot. Reading är lite lurigt och oförutsägbart, men man kommer definitivt inte dominera matchen. Jag kanske eventuellt möjligtvis tar med en lyxgardering tillslut.

 

11. Millwall – Sheffield U (x)2
• Den tuffa andra säsongen verkar även gälla i Championship. Millwall gjorde succé som nykomling förra säsongen men nu börjar det grusa lite i maskineriet – bara en poäng på de sex senaste ligamatcherna och måste göra något. Men det blir svårt mot United som öppnat övertygade – bara en torsk på de sju senaste ligamatcherna. x2 räcker?

 

12. Norwich – Wigan 1(x)
• Två formstarka gäng men där hemmafördelen kan fälla avgörandet. Wigan gör det bra mycket bättre hemma än borta. Fördel Norwich som har anfallaren Pukki i högform (mål i tre raka ligamatcher).

 

13. Sirius – Norrköping (x)2
• Väldigt viktig match för båda lagen, men av helt olika anledningar. Sirius slåss för att undvika nedflyttning medan Norrköping försöker komma ikapp AIK i toppen. Stort avbräck för gästerna att formstarke Kalle Holmberg är avstängd.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.