Stryktipset, vecka 27, 6 juli 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 27, 6 juli 2019

Nu släpper vi det här med VM-semifinaltorsken och fokuserar på roligare saker – här kommer veckan stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. IFK Göteborg – Sundsvall 1(x)
• Hög prolle på Blåvitt, och visst ska man ha bra chans mot Sundsvall som tappat Hallenius. Men även Göteborg har avbräck – Nygren har ju lämnat för Genk och nu är även Vibe avstängd. IFK har förlorat de två senaste hemmamötena mot Sundsvall.

 

2. Kalmar – AIK (x)2
• LOTTAS. Lottfördelning 2-4-10

 

3. Sirius – Östersund 1(x2)
• LOTTAS. Lottfördelning 10-3-3

 

4. Malmö FF – Örebro SK 1
• Jag hoppas förstås på mitt kära ÖSK, men shit vad mycket det ska till för att man ska rubba MFF på bortaplan. Malmö tappar väldigt sällan poäng hemma och jag tror inte att man gör det nu heller.

 

Jag skriver ju faktiskt speltips VARJE DAG. Senaste kan du läsa här.

 

5. Akropolis – Sandviken 1
• Akropolis är outstanding i serien och ska förstås vara storfavorit mot Sandviken som bara vunnit två av de elva senaste ligamatcherna.

 

6. Forward – Carlstad (1x)2
• Svårt att få grepp om de här två lagen som blandar och ger resultatmässigt. Viktiga poäng på spel nu, kanske framförallt för Forward som försöker ta sig ur bottenträsket. Jag streckar från höger men tar gärna med alla tecken.

 

7. Gefle – Karlstad BK (x)2
• Viktig seger för Gefle senast som innan 1-0-vinsten mot Forward hade en poäng på de fyra senaste. Nu möter man dock ett riktigt formstart KBK som ligger trea och som har tre raka segrar. Karlstad har varit riktigt starkt på resande fot och bara förlorat en bortamatch (mot serieledande Akropolis). Bra chans till poäng igen.

 

8. Rynninge – Sylvia 1(x2)
• Ja det här kan ju gå hursomhelst. Två lag som bara kör, men som också åker på en jävla massa spö och släpper in mängder av mål. Det skulle inte förvåna mig om det här ballade ur totalt målmässigt. Men slutresultatet är svårt att sia om – helst alla tecken.

 

Jag älskar topptipset! Kupongen hittar du här.

 

 

9. Kristianstad – Ljungskile (x)2 M
• Riktigt fin form hos LSK som har åtta raka utan torsk och fem raka vinster. Stark Kristianstad-seger borta mot ÅFF senast men nu får man det tuffare mot riktigt bra motstånd. Två avstängningar stör hos hemmalaget.

 

10. Tvååker – Landskrona 1(x2)
• Viktig seger för Landskrona hemma mot Utsikten senast och kanske kan det vara starten på en fin period. Tvååker är dock inget lag som man kör över bara så där, även fast Tvååker fortfarande inte vunnit hemma den här säsongen.

 


Ofta bra odds på Coolbet – kolla in det här.

 

11. Utsikten – Åtvidaberg 1
• Utsikten är vrålstarkt hemma där man fortfarande inte förlorat den här säsongen – sex vinster och ett kryss (mot tabellettan Skövde). Nu ställs mot ett formsvagt ÅFF och ettan känns stark.

 

12. Norrköping – Häcken 1(x)
• Faltsetas och Yasin är avstängda för Häcken som ändå har chans att störa Norrköping som torskade hemma mot Sirius senast. IFK har dock åtta raka segrar mot Häcken, och historiens makt är ju oftast stark. 1x borde räcka långt.

 

13. Hammarby – Falkenberg 1
• Khalili och Fenger står över för Bajen då de är avstängda. Men visst ska Hammarby kunna bärga tre tunga pinnar mot bottenlaget FFF ändå. Det ska skilja mycket mellan lagen och på en tuff kupong så spikar jag ettan.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.