Stryktipset, vecka 9, 29 februari 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 9, 29 februari 2020

12 miljoner i jackpott den här veckan! Här kommer mitt stryktipsförslag – R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Bournemouth – Chelsea 2
• Chelsea mosat hemma av Bayern München i första mötet (0-3) och har en nästintill omöjlig uppgift att vända på det. Nu kan man lägga all fokus på att bärga en ny CL-biljett nästa säsong. Chelsea är svårslaget borta och borde ha bra chans igen mot Bournemouth, som dock vann det här mötet med hela 4-0 förra säsongen.

 

2. Watford – Liverpool 2
• 18 raka segrar för Liverpool som där med ar tangerat Manchester Citys rekord. Inte sumpar man väl det rekordet mot Watford? Man lirar visserligen i FA-cupen på tisdag, men då brukar man slänga in junisarna.

 

3. Newcastle – Burnley (x)2
• Skadedrabbat och svag form hos hemmalaget som har fyra raka utan seger och bara en vinst på de nio senaste ligamatcherna. Burnley gör det riktigt bra för tillfället och har bara förlorat en av de sex senaste. Jag streckar från höger.

 

4. West Ham – Southampton 1(x2)
• West Ham ligger skrynkligt till efter bara två poäng på de sex senaste matcherna. Man har halkat ner under nedflyttningsstrecket och måste börja vinna snart. Definitivt ingen självklar trepoängare mot Saints som blandar och ger, men som gjort det bra på resande fot på sistone.

 

5. Blackburn – Swansea 1
• Viktiga poäng på spel mellan två lag som jagar en kvalplats. Swansea brukar ha svårt på resande fot och jag tror på hemmapoäng. Jag streckar från vänster.

 

6. Fulham – Preston 1(x) M
• Toppmöte mellan trean och sexan. Det känns lite smådarrigt hos hemmalaget som blivit lite väl stor favorit mot Preston som kan störa. 1x borde räcka långt.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

 

7. Cardiff – Brentford 1(x2)
• Frossa hos båda lagen som inte fått det att funka på slutet. Två raka torsk för Cardiff och fyra raka utan seger för Brentford som ändå har femteplatsen. Ovisst och öppet.

 

8. Sheffield W – Derby 1(x)
• Efter sju raka ligamatcher utan seger så vann Sheffield äntligen senast, hemma mot Charlton. Ingen övertygande vinst alls och visst kan man få problem mot Derby. Gästerna har dock febrilt svårt att vinna på bortaplan.

 

9. Millwall – Bristol C 1(x)
• Bristol har halkat ner till en sjunde plats efter fyra förluster på de fem senaste. Millwall jagar där bakom och har bara tre poäng upp till Bristol och sex poäng upp till topp sex. Millwall blandar och ger men brukar vara svårslaget hemma på The Den.

 

10. QPR – Birmingham (x)2
• Två lag på samma poäng i mitten av tabellen. QPR har fyra raka matcher utan förlust, men det är inget mot Birmingham som nu är uppe i 12 raka tävlingsmatcher utan förlust (dessutom bara en förlust på de 11 senaste bortamatcherna).

 

11. Reading – Barnsley (1x)2
• Barnsley ligger visserligen näst sist, men formen är det inget fel på alls – tre raka segrar och plötsligt har man bra chans till överlevnad igen. Madejski Stadium är ingen hemmaborg för Reading direkt där man har sju raka tävlingsmatcher utan seger. Helst alla tecken.

 

12. Huddersfield – Charlton 1
• Båda lagen ligger på 39 poäng med endast en poäng ned till nedflyttning, så riktigt viktiga pinnar på spel här. Charlton utan viktige mittbacken Lockyer som är avstängd (spelat näst mest av samtliga i laget). Hudds blandar och ger, men är vanligtvis svårslaget hemma och borde ha bra chans till poäng. Charlton har en bortaseger på de 14 senaste försöken.

 

13. Luton – Stoke 1(x2)
• Tabelljumbon Luton har inte gett upp än – tre segrar på de fyra senaste ligamatcherna och bara fyra poäng upp till säker mark. Stoke är förbättrat men agerar ojämnt och är bara fem poäng före Luton i tabellen. Mycket på spel och jag tar helst med alla tecken.

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.