Stryktipset, vecka 9, 28 februari 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 9, 28 februari 2015

Klurig men rolig kupong den här veckan – en hel del märkligt stora favoriter som kan vara värda att gardera. R-0-7-16 (12) + 1 hel och 2 halv från min sida. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Burnley – Swansea (x)2
• Hemmalaget är inte dåligt och tog poäng borta mot Chelsea senast, men samtidigt har man bara en seger på de tolv senaste ligamatcherna. Swansea slog United senast och har ett starkt lag att ställa på planen. Gomis gör mål? Det går att spela på här.

2. Manchester U – Sunderland 1
• RvP ser ut att missa och frågan är om Rooney får agera striker eller om Falcao får chansen trots dålig form. Hursomhelst så ska man såklart vara favorit hemma mot Sunderland som inte övertygar alls just nu.

3. Newcastle – Aston Villa 1(x) M
• Tunga avstängningar hos båda gängen med Colback i hemmalaget och Vlaar hos gästerna, dessutom dras Newcastle med en jävla massa skador. Fem raka bortatorsk för Villa och NOLL gjorda mål på dessa. Hemmapoäng högst troligt, men procenten börja bli väldigt hög på ettan. Snart måste poängen trilla in för Villa.

SE_Winter_Sun_728x90Vi ses på Arlanda! 😉

4. Stoke – Hull 1(x2) M
• Hull har tagit fina sju poäng på de tre senaste matcherna och ökat avståndet till kvalstrecket – nye N’Doye har varit grymt bra. Stoke är svårslaget men har tunga avbräck och jag tycker inte att man ska räkna bort Hull helt här. Helst alla tecken.

5. WBA – Southampton (x)2
• Southampton är faktiskt bättre på bortaplan än hemma och har fem raka segrar på resande fot. Nu ställs man mot WBA som kommit igång och jag är tveksam till att det blir en sjätte raka för Southampton som har haft lite strul med offensiven – bara ett mål framåt på de fyra senaste matcherna. Lira på slutresultatet här.

6. Birmingham – Brentford (x)2
• Brentford öser på igen efter en liten svacka har nu två raka segrar med 7-1 i målskillnad. Men det var hemma det och en tredje raka borta mot Birmingham blir inte helt lätt, även fast hemmalaget tappat lite i form och släppt in åtta baljor på de två senaste matcherna. Alltid knepiga lag att ha på kupongen.

7. Bournemouth – Blackburn 1(x) M
• Bournemouth som lett serien under större delen av säsongen har nu halkat ner till fjärde plats efter två raka torsk och fyra raka utan vinst. Dags att komma på banan igen mot Rovers? Njo kanske, men procenten på ettan har ballat ur och minst krysset följer med för mig.

8. Cardiff – Wolverhampton (x)2
• Wolves börjar hitta form igen och är nu bara fem poäng från en kvalplats till Premier League. Ändå klurig match mot Cardiff som äntligen vann senast efter åtta raka utan seger.

Gilla Sparka & Spring på Facebook

9. Fulham – Derby (x)2
• Derby har visat fin styrka genom att klättra upp i toppen av Championship igen – två raka segrar och en riktigt vass offensiv. Jag var ju i London förra helgen och såg bl a Millwall-Fulham på The Den. Ingen fantastisk tillställning direkt och Fula Skinkan var långt ifrån imponerande…efter den mållösa tillställningen så föll man med 0-3 borta mot Wolves i veckan. Kraftig fördel Derby.

10. Leeds – Watford 2
• Slamp-Leeds blandar och ger som vanligt och är inte att lita på. Watford som ligger på sjätte och sista kvalplats har faktiskt inte förlorat borta mot Leeds på fyra senaste besöken. Bra chans att fortsätta den trenden nu – Ighalo är i sinnessjuk bra form för gästerna. Testar att spika tvåan till fin procent.

11. Reading – Nottingham (x)2
• Tränare Freedman har verkligen fått igång Nottingham som verkar helt oslagbara för tillfället, ivarjefall på hemmaplan. Borta är man bra, men långt ifrån stabilt. Nu ställs man mot Reading som beter sig aningens schizofrent med en jäkla blandning på prestationer. Läskiga lag.

12. Rotherham – Millwall 1
• Rotherham är inte riktigt så kasst som siffrorna visar i de senaste matcherna, framförallt inte hemma där man oftast är stabilt – bara förlorat en av de sju senaste hemmamatcherna. Otroligt viktig match i botten mellan Millwall under strecket och Rotherham precis över det samma. Testar singelettan till slut.

13. Sheffield W – Middlesbrough (x)2
• x2 borde kunna räcka långt här. Boro bättre i grunden och ska vara liten favorit, men Sheffield visar stundtals upp en fin defensiv och det skulle inte förvåna mig om man lyckas kriga till sig ett oavgjort resultat.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.