Stryktipset, vecka 8, 27 februari 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 8, 27 februari 2021

En underbar stryktipslördag med lön på kontot och 13 miljoner i jackpott. Här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Leeds – Aston Villa 1
• Lurig match som inleder kupongen. Slamp-Leeds tog en viktig seger senast när man hemmaslog Southampton med klara 3-0. Och hemma på Elland Road får man aldrig räkna bort Leeds. Villa har har dock hög kapacitet och kan definitivt störa. Dock stort frågetecken för viktige Grealish inför det här mötet. Jag testar ettan.

 

2. Newcastle – Wolverhampton (1x)2
• Magpies blir sällan överkört hemma i Newcastle och det tror jag inte att man blir av Wolves heller. Jag räknar med en tajt match som kan sluta lite hursomhelst. Dock fördel gästerna som är riktigt svårslaget just nu. Jag streckar från höger, men helst alla tecken!

 

3. WBA – Brighton (x)2
• Poäng i två raka matcher för WBA som fortfarande ligger hjälplöst fast i botten med hela elva poäng upp till säker mark. Fyra raka utan seger för Brighton som dock har hög kapacitet och borde ha bra chanser till poäng mot seriens sämsta hemmalag.

 

4. Barnsley – Millwall 1(x)
• Fyra raka segrar och sex raka ligamatcher utan förlust. Jag kan förstå varför Barnsley är favorit mot Millwall. Men gästerna har också riktigt fin form – nio raka ligamatcher utan förlust (4 5 0). Fördel hemmalaget, men har man råd så tycker jag att minst en kryssgardering är på sin plats!

 

5. Birmingham – QPR 2
• En seger på de åtta senaste för Birmingham gör att man ligger och balanserar på nedflyttningsstrecket. Nu ställs man mot heta QPR som har 4 1 0 på de fem senaste. Gästerna har sju raka bortamatcher utan förlust och jag tror på bortaseger. Birmingham har sanslösa 0 2 10 på de 12 senaste hemmamatcherna…

 

6. Blackburn – Coventry 1(x2)
• Jag fattar inte riktigt varför Rovers streckas så hårt här. Ca 60% på ett gäng som har fem raka torsk och ser allmänt risigt ut för tillfället. Coventry är inget bländande lag det heller, men jag tror man ser chansen att ta viktiga poäng i bottenstriden.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Brentford – Stoke 1
• Efter nio raka bortamatcher utan förlust (2 7 0) så har nu Stoke två raka bortatorsk. Och borta mot hemmastarka Brentford blir det förstås inte lätt. Brentford har bara en förlust på de 14 senaste hemmamatcherna.

 

8. Middlesbrough – Cardiff (x)2
• Och Cardiff fortsätter ösa på under tränare McCarthy. Sex raka segrar och åtta raka utan förlust – nu är man uppe på kvalplats! Visst har man bra chans till poäng igen mot Boro som verkligen inte är stabilt hemma (förlorat fem av de sex senaste hemmamatcherna).

 

9. Luton – Sheffied W 1(x2)
• Luton ska inte underskattas hemma – på de 12 senaste tävlingsmatcherna hemma är det bara formstarka Cardiff och QPR som åkt hem med alla tre poängen. Dock har man bara vunnit en av de åtta senaste tävlingsmatcherna. Sheffield är allt annat än formstarkt men är desperat efter poäng och har kapacitet att störa.

 

10. Preston – Huddersfield 1(x2)
• Två lag som letar efter stabilitet och form. Preston har bara en seger på de sju senaste ligamatcherna. Hudds å andra sidan har bara en seger på de tio senaste. Preston är ett märkligt gäng och jag har svårt att lita på laget till över 50%. Jag tycker att det känns ganska öppet.

 

11. Rotherham – Reading 2
• Rotherham i botten och Reading i toppen, men rent formmässigt är man lika usla båda två. Gästerna ska dock vara snäppet större här och lär vara revanschsuget efter snedsteget mot Wycombe (Reading fick spela med en man mer i 25 minuter OCH missade straff).

 

12. Swansea – Bristol C 1(x) M
• 13 raka ligamatcher hemma i Wales utan förlust för Swansea. Och visst borde man greja poäng även mot Bristol. Gästerna har dock en ny tränare i Nigel Pearson och det gör att jag gärna pillar med en gardering. Efter en längre tids misslyckanden så vann Bristol borta mot Boro senast och kanske har man fått en boost av det. Trevlig procent på krysset också.

 

13. Crewe – Sunderland (x)2
• Då är vi nere i League One och härjar där hemmastarka Crewe (6 3 0 på de nio senaste hemmamatcherna) tar emot Sunderland med bara har en torsk på de tio senaste tävlingsmatcherna. Gästerna ser riktigt starka ut för tillfället och x2 borde räcka långt.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.